Najpopularniji Victoria's Secret body mist napokon u Hrvatskoj!

| Beauty |

Victoria's Secret body mist
Victoria's Secret body mist

Jedan od najpoznatijih brendova na svijetu Victoria's Secret napokon je i na našim policama. Nakon outleta u Vlaškoj, napokon se asortiman proširio i na drogerije – Müller i Kozmo. Možete li zamisliti oduševljenje kada smo ugledali najpoznatije mirisne vodice na svijetu?

Nažalost, to je i jedino od ponude slavnog brenda u Lijepoj Našoj, ali imamo i dobru vijest - na akciji je u Kozmu! Možete izabrati između četiri mirisa i to redom: „Amber Romance“, „Love Spell“, „Sheer Love“ ili „Pure Seduction“. Ovaj slavan body mist ima 250 ml i cijena mu je 119,99 kn dok je cijena na akciji 99,99 kn. Ovi voćni mirisi su neodoljivi i idealni za ljeto jer su lakši od parfema tako da ne morate brinuti o mrljama na odjeći ili od sunca. Pakiranje je veliko tako da dugo traje, a i svakako je manja investicija od parfema. Mirisi su izražajni i dugotrajni, a koliko vidimo - i jako privlače komplimente!

Iskreno se nadamo da je ovo samo početak Victoria's Secreta u Hrvatskoj, a do tad se nasprejajte se nekim od neodoljivih mirisa i barem na kratko osjećajte kao top modeli koji su ambasadori ovog slavnog brenda.

Taylor Swift sa VS anđelicama
Taylor Swift sa VS anđelicama