Najpopularniji parfem ovog proljeća

| Beauty |

Giorgio Armani Beauty

Svake sezone u prvi plan dolaze određeni parfemi.

Naravno, sigurno vam je cilj uvijek fantastično mirisati, ali teško je izabrati parfem koji vam nabolje odgovara.

Jedan od načina da to uradite je osvrnuti se na preporuku. Naravno, uvijek treba imati na umu da svaki parfem drugačije miriše na drugoj ženi ali kad parfem preporučuju milijuni žena širom svijeta, onda je to sigurno preporuka vrijedna vaše pažnje.

Upravo to je slučaj i s ovim parfemom – on je trenutno najpopularniji miris na svijetu.

Ovo je bio i najpopularniji parfem tijekom prethodne sezone, a njegova “vladavina” nastavlja se i tijekom proljeća. S pravom se može se reći da za to postoji nekoliko razloga: Sì Passione je intenzivan, beskompromisan miris koji odgovara svim prilikama.

U mirisu Si Passione se prepoznaje karakterističan Si mirisni trag  - nektar crnog ribiza u kombinaciji s notom kruške. Otvara se iznimno pikantnom notom ružičastog papra, a cvjetno srce mirisa kuca u strastvenom ritmu zahvaljujući suvremenoj interpretaciji delikatnih ružinih latica, opojnoj, puderastoj sunčanici i blistavim, ultra ženstvenim apsolutom jasmina - nježnim i senzualnim, a istovremeno snažnim i intenzivnim cvijetom.

Kombinacija upečatljive vanilije, cvjetova ruže, sunčanice i jasmina stvara senzualan, voćno-cvjetni miris, koji istodobnu odražava žensku nježnost i snagu. Samo srce mirisa Si Passione prožimaju cedrovina i moderni drvenasto-jantarni Orcanox™, dajući mu zrelost i karakter, odražavajući smjelost emocija i istinsku strast.

Sì Passione utjelovljuje gracioznost, nezavisnost, odvažnost i nezavisni duh moderne žene, a pruža vam garanciju da ćete se ovog proljeća u potpunosti izdvojiti iz mase.