Najljepši makeup za djevojke plavih očiju

| Beauty |

Plave, smeđe ili zelene oči?
Plave, smeđe ili zelene oči?

Postoji nešto nevjerojatno u plavim očima zbog čega su toliko očaravajuće, magnetizirajuće te istovremeno nježne i sexy u isto vrijeme! Ako ste jedna od djevojaka s plavim očima, prilično smo sigurno da je upravo to dio vašeg lica za koji dobivate najviše komplimenata i koji, baš zato, uvijek želite maksimalno naglasiti i istaknuti. No, nije ni to uvijek lako. Treba znati koje su boje makeupa kompatibilne s vašima kako bi naglasile savršeni sjaj u vašem oku! 

U nastavku donosimo proizvode i savjete kako maksimalno istaknuti plave oči makeupom. Nitko neće moći skrenuti pogled!

SMEĐI SMOKY EYE

Običan crni smoky-eye preoštar je za svijetlo plave oči. Najbolja paleta boja za savršen smoky look na plavim očima je ona koja se sastoji od metalik brončanih, smeđih i zlatnih nijansa.

NEUTRALNE BOJE

Također, neutralna paleta toplih pješčanih i zlatnih tonova izgledat će savršeno na plavim očima! Za dan možete iskoristiti mat neutralne nijanse, a za večernji look ubaciti nešto metalik boja kako bi vaše oči posebno zasjale.

Za plave oči: Chanel Les 4 Ombres Quadra Shadow ($61) u nijansi "Eclosion"
Za plave oči: Chanel Les 4 Ombres Quadra Shadow ($61) u nijansi "Eclosion"

PLAVA MASKARA

Tamno plava maskara izgleda nevjerojatno cool na plavim očima, a vaš makeup look čini posebnim i jedinstvenim. Svakako probajte!

Bobbi Brown Eye Opening maskara
Bobbi Brown Eye Opening maskara

KREMASTA SJENILA

Jednostavan potez kremastog brončanog sjenila čini za plave oči ono što crveni ruž čini za plavuše - dobitnu kombinaciju koja uspijeva svaki put!

Pro Longwear Paint Pot
Pro Longwear Paint Pot

NARANČASTI TONOVI

Narančasti tonovi napravit će definitivno najbolji i najupečatljiviji kontrast s plavim očima, ali nijanse ljubičaste i lila boje te ostalih srodnih nijansi također će prekrasno istaknuti vaše oči. Zajedno, ove boje izgledaju bogato i ugodno oku te harmonično.