Najljepši crveni lakovi svih vremena

| Beauty |

Kao što postaje klasični parfemi, isto tako postoje i ikone lakova za nokte. Lak za nokte kojem iz godine u godinu ostajemo vjerni i jasno nam je da nas neće iznevjeriti.

Donosimo vam pregled najljepših crvenih lakova za nokte svih vremena.

OPI Big Apple Red / L'ORÉAL PARIS Color Riche Rouge Amour / ESSIE Hiking Heels / MAYBELLINE ColorShow ColorBlock

Pri odabiru laka za nokte boja je važan, ako ne i najvažniji faktor odabira. Ona najklasičnija, a istoimeno i najsuvremenija boja laka za nokte je crvena. Crvena ja boja ljubavi, poželjnosti i topline, a premazivanje noktiju u crvenu nijansu je šik i uvijek trendy.

CHANEL Rouge Noir n°18 / LANCÔME Vernis In Love Rouge In Love / DIOR Rouge 999 / GUERLAIN La Petite Robe Noire Red Heels

Za savršenu manikuru trebamo dobro njegovati nokte te pronaći savršenu crvenu boju jer nijanse crvene boje idu beskonačnost.

BOURJOIS PARIS La Laque Are You Reddy / ESSIE PRO Rock The Runway / KIKO Smart Fast Day Fire Red 11

Postoji naravno crveni osnovni lak za nokte u kojem nema nikakvog drugog pigmenta osim onog crvenog. To je istinska crvena boja. Međutim, postoje i varijacije. U nekim formulama crvenog laka za nokte mogu se pronaći klasični crveni pigmenti pomiješani s drugim bojama. Na primjer, crvena boja koja sadrži žute pigmente daje crveno-narančaste / koraljne nijanse vašem laku. Crvena boja s primjesama plave imat će ružičaste ili ljubičaste (ovisno o dozi plave poje) tonove na vašim noktima, dok crveni lak s crnim pigmentima pobojat će vaše nokte u crvenu boju s refleksijom boje šljive ili smeđe. 

GIVENCHY Le vernis Givenchy Carmin Escarpin n°6 / LOUBOUTIN Rouge Louboutin / YVES SAINT LAURENT Rouge Pop Art