Najjednostavniji recept kojim ćete reći zbogom celulitu!

| Beauty |

S kavom dan počinje.. i odlazi celulit! Nakon što ispijemo ranojutarnju i obaveznu šalicu kave čini nam se da možemo osvojiti svijet, a što će tek biti kad pokažemo prekrasne noge bez narančine kore? World, hold on! Osim što je ovaj recept nevjerojatno jednostavan i pristupačan, donosi i vidljive rezultate. Općepoznato je da je kava obavezan, a često i glavni sastojak u svakoj kremi protiv celulita, gelu za masažu i sličnim proizvodima te su svojstva kave u rješavanju celulita dokazana nebrojeno puta.

Zaboravite sve skupe i precijenjene proizvode u borbi protiv celulita jer sve što trebate je dobra stara i vrlo obična – kava! Nakon što je skuhate i popijete, ponesite je sa sobom pod tuš. Šačicu mljevene kave nježno masirajte kružnim pokretima na područja s kojih želite „izbrisati“ celulit i znajte da što duže masirate i što češće to radite, to celulit više "tjerate" van. Ako Vam je možda sama kava ipak pregruba, savjetujemo da u početku umiješate s gelom za tuširanje netom prije same masaže kako bi osjećaj svojevrsna pilinga bio blaži.

Kožu nakon masaže valja dobro hidratizirati, a proces ponavljati što češće. Ne zaboravite da su fizička aktivnost, kretanje i puno vode također odlični suputnici u borbi protiv celulita, no dok ne posložite svoj plan vježbanja i prehrane, poslužite se barem ovim malim trikom.

Najjednostavniji recept kojim ćete reći
Predivne noge bez celulita su nadomak ruke