7 najboljih korektora prema izboru vizažista

| Beauty |

Ljeto je vrijeme kad ne želimo ništa propustiti, pa čak i ako ste na godišnjem sigurni smo da imate problema s manjkom sna koji rezultira napornim krugovima oko očiju.

Iako je šalica kave uvijek dobra pomoć, u većini slučajeva, ako trebate ili želite zablistati vrlo vjerojatno će vam trebati malo pomoći svemoćnog korektora. S mnoštvom nijansi, tekstura i brendova ponekad je teško izabrati najbolji pa vam u pomoć dolaze najbolji svjetski vizažisti koji rade s Jennifer Lopez, Gigi Hadid i Emily Ratajkowski te otkrivaju svoje svete gralove među korektorima.

1. La Mer The Concealer, 75$
„Volim njegovu pigmentaciju i lagano, ali učinkovito prekrivanje. Vrlo je hidratantan što je odlično za kožu oko očiju“ kaže Mary Phillips, vizažistica koja je zadužena za ljepotu mnogih zvijezda.

2. Laura Mercier Secret Camouflage, 35$
„Ovo je jedan od korektora koji najčešće koristim, ne postoji ništa bolje za prikrivanje podočnjaka i drugih nedostataka“ smatra Pati Dubroff čije su najčešće klijentice Gwyneth Paltrow i Dakota Johnson.

3. Nars Soft Matte Complete Concealer, 30$
Koristi ga Hung Vanngo koji često radi sa Selenom Gomez i Taylor Hill, a opisuje ga kao: “Savršen korektor za sve kojima treba puna prikrivenost, dolazi u velikom rasponu nijansi, a odgovara onima s normalnom i suhom kožom“.

4. Becca Ultimate Coverage Concealer, 32$
Patric Ta: „Volim miješati Nars kremasti korektor s Becca korektorom jer dobri prikriva, a daje iluziju druge, besprijekorne kože.“

5. Cle de Peau Beauté Concealer, 70$
„Najčešće ga koristim s blenderima, ali izvrsno funkcionira i ako ga nanosim samo vrhovima prstiju. Savršena je kombinacija korektora s jakim prikrivanjem, ali je dovoljno hidratantan da se ne skuplja u boricama“ Jenn Streicher.

6. Marc Jacobs Beauty Remedy Concealer Pen, 39$
Vizažist koji se brine za makeup uvijek besprijekorno našminkane Adele, Michael Ashton: „Kada moje klijentice trebaju izgledati svježe i odmorno, ovo je najbolji proizvod. Ima dovoljno pigmenta da prikrije i osvijetli bilo kakve tamne krugove oko očiju, a budući da je lagane teksture blenda se lako i izgleda poput druge kože“.

7. Urban Decay Naked Skin, 29$
Vizažistica Kylie Jenner, Ariel Tejada o ovom korektoru kaže: „Baš kao što mu i ime kaže, definitivno je poput gole kože, savršeno prikrivanje s prirodnim izgledom“