Najboljih 8 Instagram profila koji će vas motivirati na vježbanje

| Beauty |

Najboljih 8 Instagram profila koji će vas motivirati na vježbanje
Najboljih 8 Instagram profila koji će vas motivirati na vježbanje

Instagram nije samo sredstvo koje koristite za ubijanje dosade i nerazumno pasivno scrollanje. Instagram ima moć da bude više od toga - da vas opskrbi vizualnom motivacijom koju trebate kako biste odmah skočili na traku za trčanje, udarali boksačku vreću ili napravili 10 trbušnjaka za dobro jutro. 

Na Instagramu možete naučiti uzbudljive pokrete, upoznati se s novim metodama vježbanja i potražiti inspiraciju za postizanje vlastitih ciljeva. Kako bismo vam pomogli u tome, odabrali smo 8 najboljih profila koji nam daju ogromnu motivaciju svakoga dana i sigurni smo da vas neće razočarati!

1. Body by Simone

Favorit zvijezda poput Rosie Huntington-Whiteley, Sandre Bullock i ostalih zvijezda s A-liste. Body by Simone pružit će vam inspiraciju (jer je tijelo osnivačice Simone de la Rue apsolutno savršeno), ali i pokazati specifične vježbe te demonstrirati pokrete uz glasovne i tekstualne poruke. Jako poučno, pogotovo za fitness početnike!

Body by
Body by Simone

2. Ballet Beautiful

Mary Helen Bowers, koja stoji iza profila Ballet Beautiful, stvorila je nevjerojatan homage baletnoj umjetnosti i vjerujte nam, odmah ćete poželjeti obuti plesne papučice i vježbati plié. Ako vam pak njena vretenasta, fit figura nije dovoljan dokaz kako ples zaista ima najbolje efekte za učvršćivanje tijela - možda ćemo vas uvjeriti činjenicom da Mary trenira gotovo sve Victoria’s Secret anđelice (od Lily Aldridge i Erin Heatherton, pa sve do Lindsay Ellingson) i da se često pojavljuju na njenom profilu!

Ballet Beautiful
Ballet Beautiful

3. Hannah Bronfman

Fitness model, DJ i globalna IT djevojka, Hannah Bronfman, jedna je od djevojaka koje MORATE pratiti ako vam fali svakodnevne motivacije. Jedan dan radi yogu na plažama Balija, drugi dan surfa na kalifornijskoj obali, a za vikend udara vreće u teretani u New Yorku. Objavljuje puno videa pa možete mnogo naučiti iz njenih pokreta. Očito se vježbanje itekako isplati, jer njeno tijelo je besprijekorno.  

Hannah Bronfman
Hannah Bronfman

4. Kayla Itsines

S više od 3 milijuna pratitelja, osobnu trenericu Kaylu Itsines svakako treba imati u vidu (ili barem Instagram home pageu). Osim što nam njeno snažno, zdravo tijelo služi kao inspiracija, započela je program koji se zove Bikini Body Guide (#bbg) koji možete pratiti i objavljivati svoje vlastite fotografije transformacije i napretka (ili tako zvane prije i poslije fotografije). Uz fitness transformacije, možete pronaći razne videe, recepte i motivacijske citate koji će vam pomoći da što brže otrčite do teretane.

Kayla Itsines
Kayla Itsines

5. Tone It Up

Najbolje prijateljice i osobne trenerice iza profila Tone It Up, Karena Dawn i Katrina Hodgson, svakodnevno vam pružaju gomilu motivacije i informacija kako postići što čvršće ruke, guzu i trbušnjake koje toliko dugo želite. Ove djevojke naučit će vas kako ostvariti bikini tijelo iz snova i usput se zabaviti!

Tone It Up
Tone It Up

6. Izabel Goulart

Model i bivša Victoria’s Secret anđelica, Izabel Goulart najlakše se može opisati kao - luda! Ova ljepotica obožava trčanje, yogu, kickboxing i pilates pa možete očekivati puno pokreta i videa koji pokrivaju ove metode vježbanja.

Izabel Goulart
Izabel Goulart

7. Base Body Babes

Osobne trenerice iza Base Body Babes profila su dvije sestre iz Sydneyja koje objavljuju fora fotografije i citate koji će u vama probuditi želju za vježbanje. Osim što imaju savršena tijela koja su stvorena za pokazivanje, nedavno su čak postavile i Guinnessov svjetski rekord u održavanju najvećeg spin-classa ikad!

Base Body Babes
Base Body Babes

8. Lorna Jane

Lorna Jane Active brend je fitness odjeće iza koje stoji fitness instruktorica Lorna Jane. Osim što svakodnevno objavljuje neodoljive fitness outfite zbog kojih ćete poželjeti vježbati samo kako biste ih i vi mogli nositi - na ovom profilu možete pronaći fotke fitness inspiracije, citate, recepte i specifične vježbe koje možda želite probati.

Lorna Jane
Lorna Jane