Najboljih 5 proizvoda korejske kozmetike koje možete pronaći u Hrvatskoj

| Beauty |

K-beauty

Proizvodi iz linija korejske kozmetike slove kao jedni od najboljih. Korejska kozmetika teži savršenstvu. Korejska kozmetika usredotočena je na savršen ten koji odaje dojam glossy look-a odnosno besprijekoran izgled kože lica. Korejska kozmetika bazira se na korištenju naprednih, visokotehnoloških sastojaka.
Korejska kozmetika stavlja fokus na dubinsku njegu kože. Korištenje korejske kozmetike u svakodnevnoj skin care rutini donosi dugoročne rezultate na duge staze. Zdrava, hidrirana i nahranjenu koža rezultat je korištenja korejske kozmetike. Još jedna prednost korejske kozmetike jest njezina vrlo pristupačna cijena. Proizvode iz, popularno nazvane, K-beauty linije možete pronaći i u dm-u,a mi smo za Vas izdvojili pet proizvoda koji slove kao najbolji.
1. Sheet maske - TonyMoly
Sheet maske jedan su od proizvoda koji su zadnjih godina vrlo popularne kada je riječ o skin care rutini. Sheet maske iz koreanske kozmetike slove kao jedne od najboljih. U Dm-u možete pronaći sheet maske brenda TonyMoly. Posebno se ističe TonyMoly troslojna sheet maska za lice I'm Real Aloe sadrži ekstrakt aloe vere dubinski njeguje i pruža maksimalnu hidrataciju. Druga, ali nikako manje vrijedna, je sheet maska I'm acerola maska koja je obogaćena vitaminom C, uklanja tamne mrlje na koži i daje joj blistavost i sjaj.

Tony Moly

2. Sheet maske - Jumiso
Jumiso je brend koji se specijalizirao samo za sheet maske stoga su njihove maske zaista genijalne, a posebno se ističe maska naziva Hello skin koja je zaslužna za izjednačen ton kože i poboljšanu teksturu kože lica. Također ona pomaže Vašoj koži vratiti sjaj i glatku teksturu. Sastojci ove maske, poput lososove ikre, izjednačavaju ton kože i poboljšavaju teksturu kože lica te pomažu da koža bude glađa i čvršća.

Jumiso

3. Bb krema - Missha
Za one koji ne vole umjetan izgled koji pružaju puderi s visokom pokrivnom moći tu su bb kreme, a bb krema brenda Missha mao je odlična. Ova BB krema ujedno je i beauty i make up proizvod jer koži daje prirodan izgled, a ujedno garantira zaštitu od sunca te umanjuje nastanak bora kod svih tipova kože.

4. Krema za lice - Fruida
Kreme za lice korejsko brenda Fruida baziraju se na prirodnim sastojcima i koriste svu moć koju pružaju prirodni sastojci poput zelenog grožđa, nara, avokada i borovnica. Upravo zbog takve formule koža Vašeg lica bit će izgledati svježe i blistavo. Njihove linije proizvoda namijenjene su svim tipovima kože. Iako je brend najpoznatiji po svojim kremama jednako dobre su i sheet maske koje možete pronaći u našim trgovinama.

Frudia

5. Esencija za lice - COSRX
Svi znamo kako puževa sluz ima regenerirajuću moć pa je tako i serum, korejskog brenda COSRX, na bazi puževe sluzi odličan saveznik u rješavanju problema ožiljaka i prištića. Zahvaljujući esenciji za lice s ekstraktom puža Cosrx Advanced Snail 96 Mucin koža je dugoročno hidratizirana. Također je zaštićena od gubitka vlage, a elastičnost je poboljšana. Rezultat je savršeno blistava, nahranjena i baršunasto meka koža.

Cosrx