Najbolji tekući puderi za svaki tip kože

| Beauty |

  

tekući puderi
Armani, YSL, Dior

Najbolji tekući puderi svi na jednom mjestu? Odabrali smo najbolje od najboljih! Bez obzira imate li suhu, masnu ili mješovitu kožu, postoji vrsta koja vam odgovara. U nastavku pogledajte nama najdraže tekuće pudere - do vašeg savršenog tena dijeli vas samo nekoliko klikova!

1. Bourjois 123 Perfect CC Cream

Odličan izbor za sve djevojke koje ne vole teške pudere na licu i žele zadržati prirodan sjaj kože. Od kada je Bourjois izbacio ovaj proizvod, stručnjaci ga ne prestaju hvaliti. Idealan je za sve tipove kože, nudi srednju prikrivenost i garantira prirodan izgled vašeg lica.

 

2. Loreal Nude Magique Eau De Teint

Formula na bazi vode daje savršenu prekrivenost bez osjećaja težine na koži. Idealan za masnu kožu - matira i sprječava probijanje masnog sjaja, a koža i dalje izgleda zdravo i svježe!

3. Bobbi Brown Long Wear Foundation

Najbolji puder za masnu i mješovitu kožu. Lako se stapa s kožom, kremaste je teksture i držat će podalje bilo kakav neželjeni masni sjaj s lica.

4. Estee Lauder Invisible Fluid Foundation

Ovaj puder ima savršenu konzistenciju, ne pre masu ne pre suhu - za savršen i svjež izgled kože. Idealan za mješovitu i masnu kožu.

5. Chanel Vitalumiere Aqua Foundation

Jedan od najprodavanijih tekućih pudera u svijetu. S razlogom. Odlično prikriva, ali ne ostavlja težak osjećaj na koži. Savršen je za suhu i mješovitu kožu.

6. YSL Le Teint Touche Eclat Foundation

Svi vizažisti će vam preporučiti ovaj puder. Lako se razmazuje i stapa s kožom, dobro prikriva, a istovremeno koža zadržava prirodni sjaj. Također, brzo se upija u kožu pa vam nanošenje pudera ujutro neće oduzimati puno vremena. Ovaj puder idealan je za suhu i mješovitu kožu.