Najbolji savjeti kako izbjeći žuljeve

| Beauty |

Iako svake godine odbrojavamo dane do ljeta, često zaboravljamo da dolazi s nekolicinom iritantnih odjevnih problema koji su u zimskim mjesecima nepostojeći ili barem lakše rješivi. Bilo da se radi o pronalasku savršenog bikinija ili odabira tkanina koje su dovoljno prozračne da izbjegnemo mrlje od znoja ili pak nošenje slatkih sandala koje također mogu podnijeti sve uvjete u koje ih postavimo - muke su beskonačne...

Ono što svi najvjerojatnije mrzimo više od ičega je stalna pojava žuljeva na našim stopalima, što je posebno često ako nosite cipele bez čarapa. Kako bismo vam pomogli u rješavanju i ovog problema jednom zauvijek, potražili smo savjete kako spriječiti nastanak žuljeva i olakšati život svojim stopalima.

U nastavku pročitajte najbolje trikove kojima ćete reći zbogom žuljevima:

—odaberite muške sokne za cipele (obično su niže i lako se sakriju jer su napravljene baš za mušku cipelu) koje su nešto deblje od ženskih soknica koje više nalikuju materijalu hulahopki.

—oprezno skidajte cipele, posebno u jako tople dane: žuljeve možete potrgati i to će vam biti najbolnije od svega, ako pregrubo skidate cipele.

—odnesite svoje nove cipele svojem lokalnom postolaru kako bi ih "razgazili za vas" i pripremili za nošenje - vjerujte nam, puno će vam olakšati!

—pospite unutrašnjost cipele puderom od talka kako biste spriječili znojenje stopala - nama se sviđa Burt's Bees Baby Bee Dusting Powder.

—uvijek, uvijek nosite flastere sa sobom ma gdje god pošli, za svaki slučaj! 

Saint Laurent / Zara / Topshop
Saint Laurent / Zara / Topshop