Najbolji proizvodi za čišćenje lica

| Beauty |

Čistači za lice

Teško je pronaći idealan čistač za lice koji vama odnosno vašoj koži savršeno odgovara. Idealan proizvod za čišćenje lica jest onaj pomoču kojeg lako skidate šminku i sve nečistoće s vašeg lica, ali koji neće osušiti ili zamastiti Vaše lice. Jedna od ključnih "osobina" odličnog čistaća za lice jest njegov sastav odnsno čistać koji u sebi ne sadrži štetne sastojke smatra se odličnim. Pojedine žene svoje lice vole čistiti pomoću gelova za čišćenje lica, druge koriste uljne čistaće dok pojedine vole micelarnu vodu. Mi smo izdvojili najbolje proizvode za čišćenje lica među kojima svatko može pronaći proizvod koji njemu najbolje odgovara.


1.Sensitive Camomile - ulje za čišćenje osjetljive kože
Ovaj proizvod je odličan čistać šmike pomoču kojeg se lako skida čak i vodootporna šminka. Svilenkasta tekstura ulja, bez masnog završetka vašoj koži pruža smirenost i nahranjenost.

Yves Rocher

2. Biobaza - beauty blagi gel za čišćenje lica
Biobaza je osmislila gel za čišćenje lica na bazi kamomilice i cinka koji pruža besprijekorno čistu kožu. Pomoću ovog gela lako ćete ukloniti nečistoće iz pora te makeup. Namjenjena je uporabi za sve tipove kože.

Biobaza

3. Lancome - Miel en mousse
Mousse za čišćenje lica savršeno nježnog mirisa vanilije i meda uklanja i vrlo otporan make-up, a kožu oslobađa od svih nečistoća.

Lancome

4. Clinique - cleansing balm
Balzam za čišćenje lica i skidanje šminke Clinique Take The Day Off olakšat će vam svakodnevnu večernju rutinu ono s nevjerojatnom lakoćom uklanja s lica šminku i sve nečistoće. Na koži ne ostavlja na licu masni sloj, a ujedno sprječava isušivanje kože maksimalno je nježan. Ne nadražuje kožu stoga ga mogu korisiti i osobe s problematičnom kožom.

Clinique

5. Sesamis - natural pure cleansing foam
Koreanska kozmetika na odličnom je glasu, a takav je i Sesamis prirodna pjenica za čišćenje lica. Sesamis pjenica je na prirodnoj bazi,a izgleda poput gustog gela koji se masiranjem pretvara u mikromjehuriće pjene koji temeljito skidaju zaštitni faktor, puder i ostatke nečistoće na licu.

Sesamis