Najbolji način kako trebate popunjavati obrve

| Beauty |

Dok neke djevojke sanjaju o super tamnim, jako definiranim obrvama, druge vjerojatno više preferiraju nešto prirodniji i neutralniji look. Jedna stvar oko koje ćemo se ipak svi složiti: želimo da izgledaju što bolje i što gušće! U nastavku donosimo najbolji način kako upravo to postići super brzo, super jednostavno i super prirodno...

ŠTO VAM TREBA: Čista četkica za obrve i olovka za obrve koja je dvije nijanse svjetlija od vaše prirodne boje. (ili možete potražiti olovku koja ima oboje sa svake strane.)

NYX Micro Brow Pencil
NYX Micro Brow Pencil

ŠTO UČINITI: Koristeći četkicu, počešljajte obrve prema dolje. Zatim popunite bilo koje rjeđe područje krenuvši od vrha obrve, ali pripazite da ne stavljate preveliki pritisak na olovku. Završite tako da počešljate obrve nazad prema gore, na svoje mjesto.

ZAŠTO DJELUJE: Iako smo mislili da je prilikom popunjavanja najbolje počešljati obrve prema gore, ako ih začešljate prema dolje bolje ćete vidjeti njihov prirodan oblik. Tako ćete puno jednostavnije i prirodnije popuniti prazna područja kojima treba malo pomoći.