Najbolji makeup lookovi za sve potencijalne blagdanske izlaske

| Beauty |

5 najboljih makeup lookova za izlazak na blagdane
5 najboljih makeup lookova za izlazak na blagdane


 Koliko god volimo opušteni Badnjak proveden u kuhinji, za blagdanskim stolom i na kauču, jednako tako je poznato da je Badnjak najbolja večer za izaći u godini. U svakom klubu je posebna atmosfera, a ljudi su nekako topliji - ipak se svi veselimo istoj stvari. Prema tome, pravo je vrijeme da vam predstavimo najbolje makeup lookove za blagdanski izlazak!

S Božićem povezujemo četiri boje: Crvenu, zelenu, bijelu i zlatnu, a to su svakako i jedne od laskavijih boja za makeup lookove. Crveni ili bordo ruž su najčešći odabir no nisu apsolutno nužni. Ovoga puta probajte nešto drugačije - naglasite oči sa smaragdno zelenim sjenilom i usta ostavite u nude nijansi, ili pak isprobajte dramatičnu kombinaciju naglašenih ustiju i očiju. Ono što je, po nama, najveći must have je dobar highlighter kojim nećete samo naglasiti točke vašega lica, već ćete mu i dati lijep sjaj - a šljokice svakako nisu na odmet niti za Božić niti za doček Nove godine.

U nastavku vam donosimo 5 najboljih makeup lookova od kojih smo neke već i sami isprobali, a neke garantirano nosimo već do kraja ove godine!

GLITTER EYELINER

SLAY THE HOLIDAYS! GLITTER LINER+RED LIPS TUTORIAL♡

GLITTER CUT CREASE

GLITTER CUT CREASE MAKEUP TUTORIAL | AMANDA ENSING

KLASIČNI BLAGDANSKI LOOK

CLASSIC CHRISTMAS MAKEUP 2016

VAMP USNE

DARK & VAMPY Flawless Holiday Makeup Tutorial

ZLATNI SMOKY EYE

24K Magic GOLD Liner Holiday Makeup Tutorial