Najbolji lakovi za nokte iz drogerija

| Beauty |

 

Dobar lak za nokte ne mora biti skup. Otkriti ćemo vam one najbolje koje možete pronaći u drogerijama.

Lak za nokte je beauty proizvod kojeg svi posjedujemo (i to više nego samo jedan komad). Jeste li znali da je lak za nokte jedna od najskupljih tekućina na svijetu? U prosjeku morate potrošiti preko 6000 dolara za jednu litru laka za nokte. Srećom, ovaj proizvod dolazi u malim bočicama te mu se cijena kreće već od samo par kuna. Budući da jeftini lakovi za nokte iz drogerije ne moraju biti nužno i lošiji od onih skupih alternativa, za vas smo odabrali 3 ljubimca iz drogerija s kojima nećete biti razočarani.

1. Le Vernis L'Huile - L'Oréal Paris
Idealan lak za nokte ako nemate vremena i ako vam nokti često pucaju. Ovaj lak sadrži hranjiva ulja koja učvršćuju vaše nokte. S iznimno širokom četkicom za nanošenje, možete ga nanijeti već u jednom potezu.

2. Gel couture lacquer - Essie
Umjesto profesionalne gel manikura, možete jednostavno koristiti Essie gel lak za kućnu primjenu. Prvo nanesite temeljnu podlogu na čiste nokte, a zatim dva tanka sloja boja (pričekajte da su oba dobro osuše) i zatim sve 'zalijepite' s površinskim slojem. Boja će dugo vremena izgledati sjajno i svježe, a nećete imati problem s okrhnutim lakom.

3. Gel Nail Polish - Essence
Koja je najbolja stvar u vezi Essence gel lakova za nokte? Dostupni su u više od 50 nijansi, a cijena im je genijalna te si možete bez problema priuštiti i više od samo jedne nijanse. Boja ima visoki sjaj i odlično prekrivanje. Nanesite bazni lak te jedan sloj gel laka za nokte, a sve završiti sa završnim topcoat lakom za nokte za briljantan sjaj.