Najbolji beauty noviteti ovaj tjedan

| Beauty |

thebeautycove.blogspot

U potrazi ste za savršenim božićnim poklonom ili jednostavno se volite počastiti novim beauty proizvodima. Donosimo vam pregled najboljih proizvoda koji su izašli na tržište prošlog tjedna. 


Gel za tijelo Chanel № 5 Fragments D'Or
Veliki novogodišnji dar svim ljubiteljima Chanela №5 i poznavateljima pravog Chanelovog sjaja. Ovaj novitet miriši identično legendarnom parfemu te ostavlja zlatni sjaj na vašoj koži. Ovim proizvodom možete istaknuti vaš vrat i dekolte te izgledati kao prava diva spremna za crveni tepih, a to je upravo ono što tražimo u blagdansko vrijeme.

Chanel

Kolekcija Kiehl's x Kate Moross

Novogodišnja kolekcija Kiehl's x Kate Moross. Već tradicionalna pojava prije dočeka svake Nove godine je pogled unazad i prisjećanje na najbolje trenutke koje smo proveli. Upravo je tu ideju prisvojio i Kiehl's jer je svoje najbolje proizvode zapakirao u svečanu ambalažu dizajniranu od strane britanske grafičke dizajnerice Kate Morsse. Idealan poklon za sve ljubitelje kvalitetnih Kiehl's proizvoda.

Kiehl's x Kate Moross

Kolekcija Kenzoki Belle de Jour
Kenzo je izdao tri nova proizvoda protiv starenja: kremu, serum i ulje za lice. U srcu zvjezdanog tripa su tri sastojka: glikolat dobiven od lotosovog cvijeća, ekstrakt smeđe alge i posebna vrsta planktona. Ovaj "koktel" djeluje u nekoliko smjerova, jer tonizira, hrani, potiče proizvodnju fibroblasta (stanica odgovornih za elastičnost kože) i štiti ih od utjecaja okoliša. Usput, ulje se može koristiti u duetu sa serumom, jer će poboljšati sposobnost prodiranja te će aktivne tvari dostići najdublje slojeve kože.

Kenzoki Belle de Jour