Najbolji bazni lak koji će spasiti i najoštećenije nokte

| Beauty |

Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener

Većina žena svoje nokte konstantno uređuje. Žene ili lakiraju nokte ili rade trajni lak ili ih pak geliraju. Što god da radite sa svojim noktima morate biti svjesni kako ih to uništava i kako im ponekad trebate dati predah kako bi se oni stigli oporaviti.

Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener

Osim što "iznutra" trebate raditi na zdravlju i čvrstoći vaših noktiju odnosno osim što se trebate zdravo hraniti i piti vitamine koji će vam pomoći regenerirati nokte morate ih i pustiti da malo dišu. To jest bitno je da napravite pauzu od uljepšavanja noktiju odnosno lakiranja te se u tome periodu pobrinete oko njege noktiju.

Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener

Mi smo otkrili odličan bazni lak koji će vaše nokte vratiti u život. Riječ je o Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener. Zbog ovog proizvoda vaši nokti će biti čvršći, neće pucati, neće se listati... Klinički ispitana, prozirna formula za slabe, oštećene nokte koja ih jača pomoću MSM tehnologije i čini nokte vidno zdravijima nakon 3 dana. Kako koristiti: nanesite dva sloja na čiste, gole nokte i ostavite da se osuše. Za bolji efekt mažite Essie Hard to Resist Advanced Nail Strengthener minimalno dva tjedna.