Najbolji anticelulitni tretman je...

| Beauty |

Zašto je kriolipoliza najbolji anticelulitni tretman?

Celulit je no.1 ženski neprijatelj. Mržnja prema celulitu je konstantna no sve se više pojačava kada nam se bliži ljepote kada ćemo se morati skinuti u kupaće kostime i pokazati svoje nedostatke.
Za dugoročno, zdravo i besplatno rješavanje celulita potrebno je puno tekućine to jest vode, zdrava i uravnotežena prehrana te tjelesna aktivnost.

Zašto je kriolipoliza najbolji anticelulitni tretman?

Nakon nekog vremena trud će se isplatiti. Također postoje i pojedini beauty proizvodi protiv celulita koji tvrde kako mogu ukloniti celulit s vašeg tijela no to nije istina jer bilo što mažete na kožu neće riješiti vaš celulit.
Osim anticelulitnih krema tu su i raznorazni tretmani kao što su maderoterapije, anticelulitne masaže, ultrazvučne terapije... No kada smo kod anticelulitnih tretmana jedan se ističe, a to je kriolipoliza.

Zašto je kriolipoliza najbolji anticelulitni tretman?

Kriolipoliza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.
Kriolipoliza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav na odabranom području kojeg tretiramo.