Najbolje termalne vode za osvježenje u vruće ljetne dane

| Beauty |

Osvježenje uz termalnu vodu u spreju

Nadamo se kako će nam ljeto uskoro stići no kada ono dođe glavno je pitanje kako se osvježiti? Osvježenje možemo pronaći u klimatiziranom prostoru odnosno u hladu s omiljenim piće, punim leda, u rukama. Osim što je, nama, u vrućim ljetnim danima potrebno osvježenje ono je potrebno i našem licu. Odlično i efikasno osvježenje, u samo jednoj sekundi odnosno jednom špricu, jest termalna voda za lice.
Osim što je pravo osvježenje, termalna voda, ima puno benefita ako je uvrstite u svoju svakodnevnu beauty rutinu. Neke od prednosti korištenja termalne vode za lice jesu hidratacija, umirenje, hranjenje i omekšavanje.
U davninama se termalna voda koristila u liječenju kožnih bolesti poput dermatitisa, psorijaze, upala i oštećenja na koži. Danas je sigurno kako je upravo termalna voda zaslužna za trenutnu dozu hidratacije, povratak vlažnosti, umirenje nadražene i osjetljive kože. Izvrstan učinak imaju i u regeneraciji kože, pa se mogu koristiti i nakon površinskih ozljeda, ili pak kao umirenje nakon depilacije.
Neke od najpopularnijih, ali i sastavom najboljih termalnih voda vam donosimo u nastavku.
1. Avène Eau Thermal

Avene

2. Vichy Eau Thermal

Vichy

3. La Roche-Posay Eau Thermal

La Roche Posay

4. Uriage Eau Thermal

Uriage

5. Balea voda u spreju