Najbolje ideje za jesenske frizure koje možete napraviti kod kuće

| Beauty |

Većina nas nosi jednu te istu frizuru već godinama. No, jesen je pravo vrijeme za nove promjene.

Iako svi volimo svoju statement frizuru koju uvijek nosimo, ponekad je dobro proučiti nove trendove i malo promijeniti rutinu.

Ako ne želite ići frizeru niti mijenjati svoju boju ili dužinu, u nastavku vam donosimo 5 savršenih jesenskih frizura koje možete napraviti same kod kuće.

Opušteni valovi

Opušteni valovi su jedna je od najatraktivnijih frizura jer je riječ o praktičnoj i jako elegantnoj frizuri za koju trebate uložiti minimalno napora i vremena, a izgledat će besprijekorno.

Visoki rep

Visoki rep jedna je od najčešćih brzinskih frizura koja je postala hit zbog jednostavnog i efektnog dojma koji ostavlja.
Ova frizura savršeno podiže svaku kombinaciju te pristaje svima bez obzira na oblik lica

Pletenice

Ne postoji frizura popularnija od pletenica. S nama je od djetinjstva, a bez obzira na prolazak vremena, uvijek je tu i uvijek je popularna. Pletenice su nevjerojatno svestrane, a izbor varira od urednih, pažljivo ispletenih, preko pomalo messy verzija do trendy french braids i romantične krune od pletenica.

Messy bun

Messy bun je savršena frizura za dane kada vam se ne da ili jednostavno nemate vremena oprati kosu, a uz malo šampona za suho pranje čak će i tanka kosa dobiti na volumenu u korijenu i postati savršena podloga za ovu trendi frizuru.

Kovrče

Kovrče su još uvijek jedna od najpopularnijih frizura za sve prilike i nikada ne izlaze iz mode. Ovaj seksi look savršen je za jesensku sezonu - ali i cijelu godinu.