Najbolje četkice za čišćenje lica

| Beauty |

Instagram/@k.els.e.y

Do sad biste 100% trebali znati da je odlazak u krevet sa šminkom najveći grijeh za njegu kože lica.

No, jeste li znali da je i pranje lica tijekom tuširanja, također, štetno za vašu kožu jer je voda često prevruća te da ne pranje ruku prije nego što operete lice prenosi bakterije koje uzrokuju upalne procese?

Ako svoju rutinu njege lica želite odvesti na novu razinu, tu nastupaju četkice za čišćenje lica.

Ne samo da uklanjaju šminku, već istovremeno i rade piling vašeg lica.

Sve četkice za čišćenje lica imaju isti opći postupak: uklanjanje šminke kružnim pokretima uz sredstvo za čišćenje lica na vlažnoj koži, tijekom nekoliko minuta.

U nastavku pročitajte koje su najbolje četkice za čišćenje lica.

Clarisonic Mia

Clarisonic vibrirajuće četke proslavile su se 2016. godine kada su svi veliki beauty influenceri pričali o njima.

Kultni favorit Clarisonica je model Mia, koji skida šminku 89% učinkovitije od maramica za skidanje šminke te je 6 puta učinkovitija u čišćenju od samih ruku.

Instagram/@clarisonic

Foreo Luna

Nevjerojatni silikonski materijal ono je što izdvaja ovu četkicu za čišćenje od drugih. Neabrazivan je, nježan i jednostavan za čišćenje. 

Osim toga, nakon što bateriju napunite do kraja ona traje mjesecima pa se ne morate bojati da će se isprazniti kada ste na putovanju.

Foreo daje oko 8000 T-Sonic pulsacija u minuti kroz silikonske dodirne točke, a T-sonic tehnologija dizajnirana je tako da prodire duboko u slojeve vaše kože za snažno čišćenje. 

Instagram/@foreo

Olay ProX

Olay ProX proizvod je koji pruža duboko čišćenje i piling savršen za sve tipove kože, a recenzije proizvod često uspoređuju s Clarisonicom te navode da vide slične rezultate nakon stalne uporabe. Proizvod Olay je prilično mali i dolazi s dvije postavke: visokom i niskom te je definitivno jeftinija inačica skupljih četkica, ali je dobar uređaj ulazne razine po pristupačnoj cijeni. 

Četkica ne koristi zvučne vibracije, već rotacijski sustav s dvije brzine za čišćenje kože.

Instagram/@vtiffanystore07

Četka za čišćenje Anisa

Ova četka ima inovativno dizajniranu glava za uklanjanje koja se sastoji se od mekanih vlakana i silikonskih mješavina za nježni piling i učinkovito čišćenje dubinskih pora.

Neki ovu četku opisuju kao da su Clarisonic i Foreo dobili dijete.

Instagram/@anisabeauty