Najbolja cjenovno pristupačna vodootporna maskara

| Beauty |

Instagram / @maybelline

Pronalazak savršene maskare za trepavice pomalo je poput pronalaska savršenih traperica, opcije su beskrajne a samo jedne one idealne za nas!

Ovoga ljeta odluka je puno jednostavnija i u cijelom moru drogerijskih maskara jedna se pokazala kao savršen izbor. Cjenovno je prihvatljiva, a uz to je i vodootporna što je čini idealnom za ljeto.

Za sve morske tipove koji teško izlaze iz vode ili se vole namakati po bazenima, ova maskara bit će im najdraža prijateljica ovog ljeta. Pouzdana je i neće se razmazati, tako da ste sigurni od izgleda rakuna i razmazanih crnih rubova, a istodobno vaše trepavice bit će lijepe i duge. A sve to nudi vam maskara Falsies Push Up Angel iz Maybellinea.

Instagram / @maybelline

Gumena četkica nudi vam dva načina nanošenja. Kraća vlakna hvataju svaku trepavicu zasebno od korijena što osigurava dodatnu dužinu i volumen, a duga vlakna dodatno šire i daju dramatični izgled gornjem dijelu trepavica. Vaše trepavice izgledat će baš poput umjetnih, samo u ljetnoj varijanti bez ljepila i nezgodnih umjetnih trepavica.

Instagram / @bootsuk