NAGRADNA IGRA - Wall.hr predstavlja: Seksi do ljeta!

| Beauty |

Osvojite make over i budite sexy do ljeta!
Poklanjamo dva mjeseca teretane s privatnim trenerom, ali i savjete za hranu, piće, odjeću i puno motivacije

Wall.hr predstavlja novu interaktivnu rubriku posvećenu vježbanju i zdravoj prehrani: "Sexy do ljeta". S obzirom na to da smo prošli i Božić i Uskrs bez vježbanja, kile se skupljaju, a ljeto se bliži, polako vidimo da je krajnje vrijeme da napravimo nešto po tom pitanju. Naš cilj je dovesti se do bikini figure u roku od samo dva mjeseca. Što to znači? Trebamo privatnog trenera, vježbanje triput tjedno, prilagođenu prehranu i puno motivacije. A upravo to i nudimo: Počevši od 7.svibnja, u suradnji s First Fitness & Squash Towerom, nudimo vam da zajedno s nama vježbate dva mjeseca uz privatnog trenera Sašu sasvim besplatno, jedete po složenom prilagođenom programu i već 7. srpnja možete pokazati novu laskavu figuru. Jedna naša inovativna čitateljica osvojiti će seksi make over, a sve ostale pozivamo da vježbaju s nama i  hashtagom #sexydoljeta putem Instagrama i Facebooka pokazuju svoj napredak te šalju savjete i zdrave recepte.

Naša nova rubrika "Sexy do ljeta" sadržavat će programe vježbanja po kojima ćemo i mi sami vježbati triput tjedno, recepte, savjete stručnjaka, savjete fit celebrityja, pa čak i modne savjete vezane za najbolju odjeću i obuću za teretanu.

Osvojite make over i budite sexy do ljeta!
Uz naš make over budite seksi do ljeta!

Za prijaviti se na make over potrebno je:

1) Lajkati Facebook fan page Wall.hr-a i First Fitness & Squash Towera

2) Poslati mail s motivacijskim pismom (zašto želite vježbati, kao i jeste li spremni na bezuvjetno praćenje programa i praćenje vašeg napretka) i podacima na info@wall.hr

3) Poslati jednu svoju novu fotografiju

Uvjeti nagradne igre:

1) Morate biti spremni na vježbanje tijekom jutra triput tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak)

2) Morate biti spremni na javno praćenje napretka

3) Morate živjeti u Zagrebu

Redakcijski ćemo odabrati najmotiviraniju čitateljicu u ponedjeljak 5. svibnja i objaviti pobjednicu putem društvenih mreža. 


Sretno svima!

First Fitness & Squash tower
First Fitness & Squash tower