Na La Femme festivalu pleše i mlada glazbenica Yness

| Beauty |

Ines Huskić - Yness na La Femme festivalu
Ines Huskić - Yness na La Femme festivalu

Sexy Yness nije zaboravila svoju prvu ljubav - ples!

Mlada nada hrvatske glazbe Yness koju je javnost prvi puta upoznala kao Ines Huskić, natjecateljicu showa „Hrvatska traži zvijezdu“, svim je silama odlučila ostaviti traga na hrvatskoj glazbenoj sceni. I to joj ide jako dobro. Od samog showa u kojem je prepoznat njezin neupitan talent izdala je dva singla, a i treći je u pripremi. Uz brojne gaže i snimanja čemu se trenutno posvetila, nije zanemarila i ono prema čemu gaji jednako snažne osjećaje – ples.

To je samo jedan od razloga zašto je ova talentirana i perspektivna pjevačica odlučila poduprijeti novi festival za žene La Femme. Radionice čak 10 vrsta plesa u samo tri dana pravi su mamac za sve ljubiteljice plesa, ali i za one koje žele isprobati nešto novo i nemaju plesnog iskustva. „Žene su danas strašno opterećene – stalno stremimo biti idealne karijeristice, majke i partnerice i uz to u svakom trenutku moramo biti dotjerane. Nekad vrijedi ona: Girls just wanna have fun! Želimo ostaviti partnere, djecu, posao i zabavljati se. Par dana u raju uz ples, koktele, masaže... Može li bolje? Mislim da to zaslužujemo.“ izjavila je prekrasna Yness.

„Yness je ogledni primjer kako glazba, ples i pokret mogu pozitivno utjecati na osobnu sreću, zdrav izgled i unutarnje zadovoljstvo. Iznimno nam je drago da se ona kao ambasadorica ovog projekta koji promiče te iste vrijednosti uključila svojom podrškom“, dodao je direktor festivala. 

Yness je tek prva u nizu djevojaka iz javnog života koje su pružile podršku novom projektu posvećenom isključivo ženama.

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas (http://www.atlas.hr/posebna-ponuda/la-femme-2014.htm).