Muči vas celulit? Probajte novu kremu s efektom kavitacije!

| Beauty |

Muči vas celulit? Pri pomisli da se uskoro morate skinuti u kupaći kostim i otkriti odvratne nakupine narančine kore vam je zlo? Ne znate ni sami kako da si pomognete. Odlazite na vježbanje, na masažu, trčite, na dijeti ste, izbacili ste ugljikohidrate, manta vam se od gladi, pijete tablete za mršavljenje, pod obavezno morate izgubiti par kilograma prije mora, intenzivno se sunčate kako bi se što manje vidio taj odvratni celulit, patite na razno razne načine? Sve ste to već probali? Da. Svake godine sve isto, poznati scenarij. Preko godine se opustite, jednostavno nemate vremena za sebe i održavanje zdravog života? Razlozi su razni..., ali nekako uvijek ste sebi na zadnjem mjestu! I tako, dolazi lipanj, počinje ljeto, a vi se pri pomisli na plažu i svoje tijelo osjećate grozno...

Bili ste i na ultrazvučnoj kavitaciji ili samo čuli za nju? A jeste li čuli za novu anti-celulitnu kremu SVELTE CONTOUR s efektom ultrazvučne kavitacije od koje dokazano nakon 56 dana smanjujete narančinu koru za čak 69%? Treba samo malo biti uporan i dva puta dnevno je utrljati na našu groznu narančinu koru!

Anticeliltna krema Svelte contour, Manuela Picard beauty, Petrinska, Zagreb
Anticeliltna krema Svelte contour

Kakva je to krema?

Skeyndor kavitacija koncept anticelulitna krema inspirirana je metodom aparativne ultrazvučne kavitacije, daje slične rezultate, ali bez ikakvih nuspojava. Mehanizam djelovanja je jedinstven i učinkovit zahvaljujući specifičnim aktivnim sastojcima:

  • FIBROLITIČKI AGENS – tanji i razgrađuje fibroznu kapsulu oko adipocita stvarajući efekt sličan ultrazvuku
  • BETAIN - razbija i raspršuje velike nakupine masti na manje te učinkovito smanjuje debljinu masnog tkiva
  • SUAEDA MARITIMA, karnitin, kofein... - pojačano razgrađuje lipide te potiče njihovu lakšu i bržu eliminaciju

Ova revolucionarna anticelulitna krema protiv tvrdokornog celulita s efektom ultrazvuka daje nevjerojatno brz učinak na neestetske nakupine celulita, zaista vidljivo smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru, a njezina je učinkovitost potvrđena in vivo i in vitro kliničkim studijama: nakon 56 dana kontinuirane aplikacije (dva puta dnevno, ujutro i navečer) do 69% manje infiltracije masnog tkiva u dermisu, do 18.6% je smanjena debljina hipodermisa, do 251.9 ml je manje volumena masnoće, a do 1.97 cm je smanjen opseg bedara. Fascinantno, zar ne? Taman još toliko dana do mora, treba probati!

Kremu smo vidjeli i kupili (i to čak dvije za akcijsku cijenu od 350 kn) u poznatom zagrebačkom salonu ljepote "Manuela Picard beauty" (Adam&Eva studio) u Petrinskoj ulici 59 u Zagrebu, a navodno ih ima i u svim boljim ljekarnama. A kad ste već kod Manuele, mali savjet: nemojte otići bez da provjerite što sve studio nudi, od najguščih i najljepših trepavica u gradu (idealno za ljeto - da se riješite šminkanja i maskare) do oblikovanja obrva koncem, raznih depilacija, pedikure, manikure, najnovijih čudesnih aparata s raznim efektima poput pomlađivanja zrakom...