Nova luksuzna Kérastase Symbiose linija proizvoda za kosu

| Beauty |

Kérastase Symbiose

Opće je poznato da se zdrava kosa smatra manifestacijom moći te da kao takva odašilje u svijet poruku snage i ambicije. Iako postoje brojni problemi koji svakodnevno mogu zahvatiti kosu te utjecati na njeno zdravlje i sjaj. Posebno neugodna je pojava prhuti jer izaziva manjak samopouzdanja zbog neugodnosti koje sa sobom povlači. Dvije milijarde žena globalno se bori sa spomenutim problemom, dok samo 17% njih koristi proizvode koji ciljano djeluju na isti. Zbog nedovoljnog informiranja sa stručnjacima, često traže rješenja na policama drogerija i nalaze proizvode protiv prhuti s čudnim i previše agresivnim mirisima koji na prvu obećavaju, ali nude samo kratkoročno olakšanje koje ne djeluje na temeljni uzrok problema. Ovakvi proizvodi su nepoželjni jer im nedostaje potrebnih elemenata i jednostavno ne mogu ispuniti potpunu brigu o kosi.

Kérastase Symbiose

No, zahvaljujući luksuznoj liniji za njegu kose i vlasišta, zdrava kosa odavno je prestala biti nedostižan mit o kojemu se čita samo u beauty rubrikama portala, sve zahvaljujući brendu Kérastase, koji je svojim inovacijama uvijek ispred ostalih. Stručno znanje najboljih svjetskih frizera i ekspertiza najprogresivnijih znanstvenih timova ujedinjena je u Francuskoj, s ciljem da kose i vlasišta pripadnica ljepšeg spola na svakom koraku budu zdrave i njegovane. Ovoga puta, popularni brend ujedinjuje snage napredne znanosti s istinski luksuznim iskustvom njege kose u personaliziranoj liniji koja je sigurna i učinkovita protiv prhuti. Ujedinjeno i inovativno rješenje kombinira trenutnu eliminaciju vidljive prhuti s regulacijom brzine stanične obnove, kako bi se vlasište dovelo u ravnotežu te pridonijelo lijepoj kosi zdravog izgleda.

Nakon pomnog slušanja žena u vezi spomenutog problema, odlučili su prednjačiti s luksuzom i zauzeti potpuno svjež pristup koji može pomoći vratiti samopouzdanje dok slijede svoje snove. Temeljena na 30 godina znanstvenog istraživanja, Kérastase Symbiose linija napravljena je da redefinira igru protiv prhuti, zadirujući dublje, na staničnoj razini. Senzualne i prozračne formule koje obavijaju vlakna i dubinski obnavljaju vlažnost, obogaćene su jedinstvenim mirisom kojega su kreirali francuski vizionari i parfumeri Nicolas Beaulieu & Frédérique Terranova. Linija kombinira tri ključna sastojka: salicilnu kiselinu koja pomaže ukloniti vidljivu prhut, pirokton olamin koji regulira disbalans mikrobioma i dugoročno djeluje na uzrok prhuti te bifidus koji podržava zdrav ekosistem vlasišta. Šesterodijelna luksuzna linija za njegu koja odgovara na želje i izazove svih koji se suočavaju s peruti, sastoji se od luksuznih proizvoda koji trenutno uklanjaju prhut i s vremenom reguliraju obnovu mrtvih stanica.

Kérastase Symbiose

Mikro piling Cellulaire, piling je za osjetljivo vlasište sklono prhuti, obogaćen s 1.9% salicilne kiseline, dok pročišćavajuća kupka Anti-Pelliculaire protiv prhuti osim spomenute kiseline sadrži i pirokton olamin. Hidratizirajuća kupka Anti-Pelliculaire protiv prhuti za suho i osjetljivo vlasište,  nakon koje se nanosi umirujuća njega Fondant Apaisant Essentiel, kako bi vlasištu osigurali umirujuću njegu te kosu osigurali za olakšano raščešljavanje. Intenzivna revitalizirajuća maska obnavlja oštećenu kosu sklonu prhuti, a za noćni tretman i obnovu, pobrinut će se intenzivni noćni serum, obogaćen pirokton olaminom, salicilnom kiselinom i bifidus prebiotikom.

Kérastase Symbiose

Kérastase svim svojim inovacijama iz godine u godinu, postavlja trendove u beauty svijetu, osnažuje i uvijek odašilje poruku obavijenu zdravim ambicijama. Upravo i ovoga puta, svi koji su se našli na predstavljanju, imali su priliku otkriti čari Kérastase Symbiose linije, te ukoliko je izgubljeno, trenutno vratiti samopouzdanje. Uz Kérastase, odlazak u omiljeni salon je svaki put poput najljepših praznika, a izlaskom iz istog, osim predivne njegovane kose, raspoloženje samo raste.