Mislite da utezi nisu za vas? Ove će vam djevojke dokazati suprotno!

| Beauty |

Ove slavne cure vole dizati utege i toga se ne srame!
Ove slavne cure vole dizati utege i toga se ne srame!

 Ove snažne i inspirativne žene znaju koja se tajna krije iza fit tijela i uma - trening snage i teški utezi ono su što njihovu liniju čini takvom! Ako ste ikada mislili da utezi i teretana nisu za cure, da od njih tijelo izgleda "nabijeno" i "pre-muževno", prevarili ste se. 

Ovih 10 ljepotica nije sram priznati kako provode puno svog slobodnog vremena u teretani i kako su teški utezi razlog njihova gubitka kilograma i utegnutog tijela. U nastavku saznajte o kojim to curama pričamo i zašto su i nama postale najbolja fitness inspiracija.

 

KHLOE KARDASHIAN

Khloé Kardashian ima jasan cilj - želi ostati snažna i seksi! Iako ona definitivno stalno mijenja svoju rutinu, od aerobnih vježbi pa sve do boksa, utezi su svakako dio njezinog treninga. Posebno kad se radi o donjem dijelu tijela i onoj zavidnoj, čvrstoj pozadini koju ima...

MARTHA HUNT, ADRIANA LIMA I LAIS RIBEIRO

Victoria's Secret anđelice koje vježbaju zajedno, zgodne su zajedno! Dokaz su Martha Hunt, Adriana Lima i Lais Ribeiro koje prije svakog snimanja pojačaju svoju fitness rutinu utezima. Pogledajte samo te trbušnjake...

ANGELA SIMMONS

Angela Simmons oduvijek je bila fan teretane. Čak i u osmom mjesecu trudnoće, nastavila je s dizanjem utega! 

MIRANDA KERR

Model i super zgodna mama, Miranda Kerr često je govorila o svojoj ljubavi prema treninzima inspiriranim baletnim pokretima, ali također je i poznata po dodavanju utega u svoju fitness rutinu kako bi malo "učvrstila" stvari.

JESSICA ALBA

Jessica Alba nikada nije skrivala koliko važnu ulogu fitness ima u njenom životu. Uvijek joj je prioritet, ali i vješto pronalazi balans za ostale stvari u životu koje ju čine sretnom. Definitivno je jedna od zvijezda koja stalno mijenja svoju fitness rutinu te isprobava sve od joge do CrossFita. 

BAR RAFAELI

Nemojte se zavaravati - i modeli su također snažni! Bar Rafaeli upravo je to i dokazala ovom fotografijom i opisom "No excuses, no filter, no abs." Očito je vjerna treninzima snage, a ponekad se pohvali i svojim Krav Maga pokretima.

NICOLE "SNOOKI" POLIZZI

Otkad je otišla iz Jersey Shorea, Nicole "Snooki" Polizzi provodi puno vremena u teretani. I to ne samo na treninzima snage, već se često na društvenim mrežama pohvali i isprobavanjem novih stvari poput primjerice Circus School treninga!

ELLIE GOULDING

Koja je tajna čvrstog, snažnog tijela Ellie Goulding? Ona istinski voli vježbanje i inspiriranje drugih te ju nije strah dodati utege u svoju rutinu i tako si zadati dodatak otpor.

DEMI LOVATO

Poznata po tome da uvijek širi pozitivnu sliku o samopouzdanju i ljubavi prema vlastitome tijelu, Demi Lovato će vas inspirirati da se u teretani posvetite i nekim spravama koje do sad niste ni uzele u obzir. I da, može podići nevjerojatno teške utege u čučnju i pritom zadržati savršenu formu...