Metalik ruževi novi su makeup trend koji obožavamo

| Beauty |

NYX Metallic Lipstick
NYX Metallic Lipstick

 Kako to mislimo metalik ruž, pitate se? Vjerujemo da ćete, čak i ako vam se sviđa, radije posegnuti za uobičajenom nude nijansom ili klasičnim crvenom, koje zahtijevaju manje eksperimentiranja s makeupom i stoje više-manje svima. Međutim, ovaj veliki makeup trend mogao bi vas zaintrigirati: metalik nijanse odličan su izbor za sve tonove kože, samo je potrebno malo hrabrosti da ga isprobate!

Još prije nekoliko sezona zlatni ruž su u svojim kolekcijama predstavili Burberry, Tom Ford, Dolce & Gabbana, ali i brend poput Bobbi Browna. A osim što je statement, metalik ruž je savršen i za ovo blagdansko razdoblje, nije li?!

Metalik ruževi su poput highlightera ili sjajila, no više chic i manje neuredni. Oni mogu ostavljati samo lagani sjaj na vašim usnama ako ih nosite samo na sredini usne kako biste dobili prividnu punoću, ali jednako tako ih možete nositi i kao ruž na cijelim usnama i dobiti savršen 3D efekt koji sigurno neće ostati nezamijećen. Možda vam zvuči neobično, no svakako isprobajte metalik ruž prvom prilikom - često nas sasvim neočekivane stvari i najviše oduševe.