Maske za lice koje svi obožavaju

| Beauty |

Sheet maske postale su jedan od ključnih proizvoda u njezi kože lica vrlo brzo nakon što su se pojavile na tržištu. Sheet maska za lice u pravilu je tkanina natopljena  visoko koncentriranim serumima, aktivnim sastojcima i vitaminima.  Namijenjena je za liječenje svih kožnih potreba, od hidratacije do anti- age efekta, maske kožu trenutno oporavljaju, njeguju i hidratiziraju.

Direktor dermatološke bolnice u New Yorku,  Heidi Waldorf za HuffPost izjavio je kako je najveća prednost Sheet maski za lice to što uz pomoć njih svi sastojci prodiru duboko u kožu. Waldorf vjeruje da su maske koje sadrže hidratantne sastojke kao sto je hijaluronska kiselina fantastične za svakog sa suhom kožom, također, navodi kako se u kombinaciji hijaluronske kiseline sa sastojcima poput kofeina mogu smanjiti otekline i iritacije.

Nails Inc

 
Kozmetičarka Emma Kotch smatra kako su upravo Sheet maske

 

jedan od najučinkovitijih načina stvaranja trenutačne i vidljive razlike na koži. Ona ih preporučuje neposredno prije bitnih događanja, a kaže kako masažom lica dok je maska na njoj dobivate još bolje rezultate.
Instagram

Masku za lice potrebno je nanositi jednom do dva puta tjedno, a nanošenje maske tri do četiri puta tjedno maksimalizira učinak. Maska se nakon nanošenja ne ispire nego se preostali serum umasira u kožu. Maske dolaze u univerzalnoj veličini,  a prilagođavaju se veličini i obliku lica, a većina ih se može koristiti za područje oko očiju. Nakon njih nije potrebna krema za lice, vrlo su jednostavne za korištenje, brze za uporabu i čine lice blistavim.