Maske za lice koje haraju društvenim mrežama

| Beauty |

Instagram / @primark

Pojavio se novi ritual u ljepoti kojeg nije izostavila niti jedna jedina poznata beauty blogerica. Instagram vrvi od fotografija novih zanimljivih maski za njegu lica s kojima su svi oduševljeni.

2018. godina svakako je godina azijske kozmetike, a sada se nastanila i u Primarku (šteta što ovaj lanac još nije stigao i kod nas). Poznate Instagram djevojke već su dobro zabilježile i ovjekovječile nove maske na tržištu na svojim društvenim mrežama.

Maske za lice postaju sve popularniji dio beauty rutina zbog učinkovitosti i blagodati koje pružaju koži našeg lica. Idealna su nadopuna za zdravlje i blistavost kože, ali i za njezino čišćenje te se pretvaraju u pravi virusni nezaustavljiv fenomen.

Instagram / @primark

Kako to i biva s azijskom kozmetikom, osim sastojaka često i izgleda primamljivo i zaigrano. Tako se u Primarku mogu pronaći one s likom jednoroga, krafnama, šljokicama.

Instagram / @robyngilmore / @sweettaniaa

Još jedan od razloga fantastičnog uspjeha ovih maski za njegu lica je i njihova cijena od 4 eura, a ono još bolje je što poznate blogerice informiraju svoje pratitelje kada se ove maske mogu naći na sniženju za samo 2 eura.