Maskara vrijedna pažnje

| Beauty |

Osluškujući želje DIY (do-it-yourself/Uradi sam) zajednice koji su svojim aktivnim sudjelovanjem i prijedlozima postali i partneri brenda NYX Professional Makeup, lansiran je novi hit make-up proizvod, nova maskara pod imenom „Worth the Hype“.

Već sam naziv najnovije maskare izazvao je pažnju među pripadnicima svjetske NYX Professional Makeup beauty zajednice koja je posljednjih godina izuzetno vjerna ponudi profesionalne šminke ovog brenda. Oni koji su ju uspjeli isprobati ne skrivaju oduševljenje i ističu da je ova maskara kvalitetom i performansama apsolutno vrijedna svog imena. Jednostavno nanošenje, postojanost, lakoća, a opet savršen izgled prirodnih trepavica, prednosti su Nyxove maskare koju je nova populacija samoukih, digitalno potkovanih makeup umjetnika i fanatika za ljepotu vrlo brzo usvojila. Najnovija NYX Professional Makeup maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snapovima, ozbiljno prijeti trendu nošenja umjetnih trepavica. 

Nyx Worth the Hype maskara

Njezina četkica dizajnirana je na način da savršeno pokriva i najmanje trepavice u kutevima oka. Bez obzira na kvalitetu trepavica, tijekom nanošenja maskare one se iščešljavaju, a svakim dodatnim potezom i novim slojem stvara se dojam izduženosti kakav nastaje i korištenjem nadograđenih trepavica. Maskara je pogodna za svakodnevnu upotrebu, kako za profesionalce ili početnike u šminkanju, tako i za osobe s osjetljivim očima, jer u sebi sadrži i ulje jojobe.

Nova NYX Professional Makeup „Worth the Hype“ maskara dostupna je u Hrvatskoj te je njezina cijena 68,90 kn.

NYX Professional Makeup sljedeće godine napunit će punih 20 godina otkako ju je u Los Angelesu osnovala Toni Ko, mlada poduzetnica koja je tada imala samo 25 godina. Njezin san bio je stvoriti profesionalnu šminku po pristupačnim cijenama te omogućiti svojoj publici vrhunski alat za samoizražavanje. U tome je i uspjela, posebno nakon digitalizacije medija i društva, jer NYX Professional Makeup danas je najtraženiji i najbrže rastući brend šminke na svijetu.