Marni lansira svoj prvi parfem

| Beauty |

Kampanja za Marni prvi miris

Nakon Carine Roitfeld još se jedno poznato ime modne scene bacilo u parfemske vode, a radi se o Marniju. Prvi miris ove poznate modne kuće nosi jednostavno ime Marni koje odaje svu njegovu jedinstvenost.

“Naš miris je poprilično jedinstven i u svakome budi ono individualno, tako da ne može naglasiti njegovu točnu bit” rekla je povodom ovog lansiranja Marnijeva kreativna direktorica Consuelo Castiglioni za WWD i nastavila “On je za žene koje odijevaju same sebe, žene koje ne prate trendove, žene koje su sofisticirane i pomalo ekscentrične.”

Marni beauty kolekcija

Castiglioni je odabrala pomalo neobičnu, neočekivanu, retro bočicu za koju ju je inspirirala bočica koju je pronašla na tržnici, a koju je odjenula u kultne Marni polka točkice. Marni parfem miriše kao kombinacija raznih začina i drvenih sadržaja s intenzivnim ružinim uljem koji cijelom mirisu daju glavnu mirisnu bazu.

Marni je svoj miris razvio u suradnji s Aramisom i odijelom za mirise Estée Laudera što nam daje još jedan razlog da vjerujemo kako će ovaj miris postati puno više od još jednog parfema poznate modne marke.

Zaštitno lice kampanje za Marnijev prvi miris koji će biti lansiran u veljači 2013. godine. je Raquel Zimmermann, a kampanju je snimio poznati fotograf Nick Knight