Marka kozmetike o kojoj svi pričaju

| Beauty |

Instagram / @moonandglow

U zadnje vrijeme sve češće viđamo proizvode marke Ordinary na društvenim mrežama. Čak je Kim Kardashian oduševljena njihovim serumom. Pitate se u čemu je hajka? Donosimo vam sve u brendu koji hara Instagramom.

Ne samo da dobro izgledaju, nego su i cjenovno prihvatljivi, a riječ je o proizvodima marke ''The Ordinary''. Ove bočice sada već jako dobro poznajemo, prije svega iz kozmetičkih torbica i kupaonskih ormarića poznatih Instagram djevojaka. Riječ je o najmlađem članu kuče DECIEM, marki The Ordinary koja dolazi iz Kanade. Proizvodi su super učinkoviti, a opet tako jeftini da nije ni čudo kako ih se društvene mreže ne mogu zasititi.

Čak nas je i Kim Kardashian nedavno upoznala sa serumom ove marke koji koristi svaku noć, a sve o njemu smo već objavili.

Instagram / @deciem

 Ordinary proizvode karakteriziraju tri izvanredne točke:
1. Visokokvalitetni sastojci
2. Učinkovite tehnologije
3. Super jeftine cijene

Visoka razina svijesti o ovom brendu zapravo se izgradila isključivo putem društvenih mreža. Budući da je unatoč svojoj mlađahnoj dobi, The Ordinary, sada poznat kao Caudalie ili La Prairie i prije svega zahvaljujući Instagramu. Kanadska marka ljepote koncentrira se na osnove i samo proizvode, a ne na klasičan marketing.

Instagram / @livingthedream_at_number18

I s pravom su odlučili na ovaj pomalo 'Zarovski' koncept poslovanja, jer niti jedna druga marka nije imala toliko uspjeha i toliko često bila raspravljana na blogovima i društvenim mrežama kao što je to bio The Ordinary. Nije ni čudo, jer visoko efektivni serum protiv prištića košta oko 5 eura, a s tom cijenom uz kvalitetu koju pruža ova marka, ne može se nositi niti jedna druga u ovom trenutku.

Vjerodostojnost i pouzdanost najvažnija su karakteristika The Ordinary proizvoda. Svi proizvodi su bez parabena, sulfata i mineralnih ulja, a karakterizira ih čista i kvalitetna doza sastojaka.

The Ordinary kozmetiku možete kupiti i kod nas i to putem online trgovine superskin.hr.