Marilyn Monroe nova je ambasadorica Max Factora

| Beauty |

Marilyn Monroe za Max Factor
Marilyn Monroe za Max Factor

 Prošlo je preko 50 godina od njene smrti, a Hollywoodska legenda Marilyn Monroe i dalje je zaštitno lice beauty brendova. Marilyn, koja je umrla u 36. godini, 1962. godine, postala je novo lice za Max Factor, što samo potvrđuje koliko je ova diva uistinu velika! Max Factor je nazvao preminulu glumicu svojom "globalnom ambasadoricom glamura", nadajući se da će tako uspjeti inspirirati jednu sasvim novu generaciju žena ove godine!

Možda se na početku čini malo čudnim ambasadoricom prozvati zvijezdu koja više nije živa, ali veza između Marilyn i Max Factora je jaka. Sam Max Factor bio je njezin vršnjak i jedna od osoba koja je bila zaslužna za pretvaranje Norme Jeane u seks-bombu Marilyn kroz glamurozni preobražaj. 

Max Factorov Colour Elixir ruž za usne u nijansi "Ruby Tuesday" bio je jedan od njezinih favorita, a kralj makeupa iz zlatnog doba Hollywooda navodno je bio čovjek iza njene zaštitne platinum plave boje kose!

Max Factor Colour Elixir Ruby Tuesday
Max Factor Colour Elixir "Ruby Tuesday"

Za razliku od nekih prošlih makeup suradnji s Marilyn, Max Factor je ovoga puta koristi za promociju brenda, a ne za lansiranje nove linije proizvoda. Marilyn Monroe je bila ponovno oživljena za Dior 2011. godine, za suradnju s MAC kozmetikom i za liniju odjeće za Macy's.

Počevši već danas, Max Factor kreće s lansiranjem oglasa i reklama preko nekoliko različitih medijskih platformi, uključujući televiziju, tisak i online medije - naglašavajući i Normu Jeane i Marilyn Monroe. Sve reklame će se naći pod hashtagom #GlamJan, kako bi time ohrabrili žene da se i same upuste u glamuroznu transformaciju tijekom sljedećeg mjeseca.

Nema nikakve sumnje da je Marilyn slavu stekla upravo zbog svoje "transformacije", ali nas jako zanima hoće li se žene više poistovjetiti s Normom Jeane ili Marilyn Monroe?