Manikura od 30.000 dolara

| Beauty |

Koliko ste novaca spremni izdvojiti za savršenu manikuru? 100, 200 ili 300 kuna? Što kažete na 3000 dolara za samo jedan nokat?

3000 dolara po noktu cijena je ove sasvim posebne manikure. Tajna se krije u laku za nokte koji u sebi sadrži prave crne dijamante, odnosno čestice crnih dijamanata. Na ovu neobičnu i svakako ultra luksuznu ideju, došao je dizajner skupocjenog nakita Azature Pogosian.

Jedna bočica laka za nokte Diamond Nail Lacquer sadrži crne dijamante težine čak 263 karata. Također, svi oni koji ipak preferiraju manikuru raditi sami kod kuće, mogu si ovaj lak za nokte kupiti po cijeni ''samo'' 250 tisuća dolara.

Mislite da ovaj proizvod nikada neće naći kupca? Prevarili ste se. Mnogi svjetski kozmetički saloni već su ga nabavili, jer je postao pravi hit među onima dubljeg džepa, kao i poznatim osobama.

Azature sada nudi i dodan luksuz za super bogate u bočici laka od milijun dolara. Da, dobro ste pročitali! Optočena je s 1400 individualno izabranih i postavljenih dijamanata na čepu of platine.