Mali trikovi kako se dovesti u formu bez puno truda

| Beauty |

9 potajnih načina kako učvrstiti tijelo uz minimalno truda
9 potajnih načina kako učvrstiti tijelo uz minimalno truda

 Vježbanje 5 dana u tjednu je teško - i iskreno, rijetko kome prioritet. Mnogo žena vježbanje smatra gotovo katarzično, zabavno i opuštajuće - a mnogo njih i ne...U stvari, odvajanje vremena za trening već je samo po sebi dovoljno stresno. Ali to nikako ne znači da ne želite biti zdravi i izgledati čvrsto.

Svi znamo da brze dijete ništa ne valjaju, a da tretmani za učvršćivanje na kraju krajeva učine upravo suprotno. Prema tome, važno je napraviti male preinake u svakodnevnom životu kojih se lako držati, neće vam upropastiti društveni život i obožavat ćete rezultate u ogledalu!

SLUŠAJTE SVOJE TIJELO

Ovo je nešto čega bismo se svi trebali više držati. Otkrijte što vam najviše u kojem trenutku odgovara - ponekad je to yoga, ponekad trčanje, a ponekad HIIT trening. Vježbanje bi, baš kao i život, trebalo biti uravnoteženo.

HODAJTE, HODAJTE, HODAJTE

Hodanje je najbolji način kako pokrenuti tijelo, a tijelo stavlja pod minimalan napor. Plus: kada hodamo, tijelo prvo troši zalihe na području abdomena, a to je nešto što svi želimo!

BUDITE REALNI

Napravite plan s ciljevima koji su realni i ostvarivi. Ako napravite plan i držite ga se, rezultati će uslijediti. 

Naučite kako tjelovježbu učiniti navikom
Radite raznovrsne vježbe, ne ponavljajte se svaki dan

PREVARITE UM

Vježbajte ujutro i tako prevarite mozak dok još uopće nije svjestan što se događa. 

POSVETITE SE VJEŽBANJU SAMO 20 MINUTA DNEVNO

Tabata ili HIIT je intenzivan, ali kratak trening koji radi nevjerojatnu fizičku razliku na vašem tijelu.

ZAPOČNITE LAGANO

Koji god oblik vježbanja, uvijek započnite polako i malim koracima grabite prema naprijed. Ne želite započeti s trećim stupnjem joge ako nikada do sada niste pohađali niti jedan sat. Tako najlakše nastaju ozljede i izgovori za odustajanje...

RASTEŽITE SE 

Dobro držanje postići ćete svakodnevnim rastezanjem tijela. Pa makar i na 5 minuta, posvetite svoje vrijeme rastezanju ruku, leđa, ramena i prsa te najjednostavnijih pokretima naglasite vaše pravilno držanje.