Mali beauty trikovi: DIY odstranjivač makeupa

| Beauty |

Mali beauty trikovi: DIY odstranjivač makeupa
U nekoliko koraka do najbolje odstranjivača makeupa

U vremenu kada šminkanje nikad nije bilo popularnije, ali i u periodu kada je teška šminka na licu (zahvaljujući contouringu) sve češće nošena i na dnevnoj bazi, obično umivanje nije od pomoći. U tom slučaju trebate i dobar odstranjivač makeupa, ali i gel za pranje lica kako biste bili sigurni da vam je lice sasvim čisto. Iako dobar odstranjivač makeupa danas možete nabaviti već za nekoliko kuna, uvijek je dobro imati asa u rukavu ako u zadnji tren ostanete bez ove obavezne kozmetičke potrepštine. Upravo zato vam predstavljamo DIY odstranjivač makeupa kojega možete napraviti u svega nekoliko minuta.

Ovo je definitivno najjeftiniji DIY odstranjivač makeupa, a sve što vam treba su blazinice, voda, ekstra djevičansko maslinovo ulje, baby šampon i posuda s poklopcem. U posudici pomiješajte navedene sastojke i zatim namočite blazinice dobivenom tekućinom. Mokre blazinice spremite natrag u tu posudicu i dobro zatvorite kako bi ostale vlažne.

Osim što ova mješavina skida i najtvrdokorniji makeup, blazinice su praktične i za nošenje na kratka putovanja - samo izvadite željeni broj blazinica i spremite ih u vrećicu sa zatvaračem. Ovaj "recept" svakako treba zapamtiti.

Mali beauty trikovi: DIY odstranjivač makeupa
Odstranjivač makeupa