Male tajne lijepog izgleda

| Beauty |

Miranda Kerr
Miranda Kerr

Savjeti o ljepoti i održavanju lijepog izgleda prenose se s generacije na generaciju. Nekada nisu potrebni skupi kozmetički preparati kako biste u svakom trenutku izgledali besprijekorno. Male tajne koje su žene godinama prakticirale pomoći će vam da stvorite i očuvate blistavu ljepotu

Trepavice mogu biti jače i deblje ako svaku noć prije spavanja na njih nanesete ricinusovog ulja. Natopite štapić za uši ovim uljem i namažite svoje trepavice i uskoro će postati jače i gušće. 

Oči će blistati više ako na njih budete, barem jednom tjedno, stavljali obloge od kamilice. Kapci će vam biti ljepši, a koža će izgubiti masnoću zbog kojeg se vaše sjenilo često razmaže. Važno je prije nanošenja sjenila za oči uvijek temeljito skinuti prethodni make up, odnosno sjenilo, kako bi nova šminka mogla zablistati punim sjajem.

Obrve daju oblik vašem licu i njihov lijep izgled izuzetno je važan za ukupni dojam vašeg lica. Pored toga što moraju uvijek biti lijepo očupane, bitno je nakon nanošenja pudera u prahu počešljati obrve. Učinite to svaki put kada se našminkate i sigurno ćete primijetiti razliku.

Kosa može dobiti dodatni sjaj ako joj barem jednom tjedno posvetite posebnu pažnju. Odlična maska koja kosi vraća sjaj jednostavna je i ne košta mnogo novca. Sastoji se od soka jednog limuna, jedne žlice meda i jednog žumanjka. Držite masku na glavi 20 minuta i isperite čajem od kamilice.