Male beauty promjene koje predlažemo za 2017. godinu

| Beauty |

 S početkom 2017. dolazi i novi val novogodišnjih odluka...koje će vrlo vjerojatno kroz par dana postati prošlost. Nismo pesimistični - samo govorimo iz prijašnjeg iskustva. Ove godine, umjesto da donosite hrpu nedostižnih i nerealnih ciljeva, zašto ne biste počeli polako i na području zdravlja i ljepote odlučili se za neke stvarno lako ostvarive odluke? Kako bi vam olakšali, skupili smo samo(!) 5 laganih odluka s kojima možete početi već danas i kako vrijeme odmiče nastaviti s održavanjem istih....

ISPROBAVAT ĆETE NOVE BEAUTY TRENDOVE

Ova odluka je prva na našoj listi zato što je i najlakša. U 2017. si obećajte da ćete isprobavati beauty trendove na koje se do sada niste usudili ni pomisliti. Izađite iz svoje sigurne zone i probajte nešto novo. Tko zna, možda vam se i svidi!

NOSIT ĆETE SPF (ZAŠTITNI FAKTOR) SVAKI DAN

Umjesto velikih odluka o njezi kože i isprobavanju svakakvih krema, zašto se jednostavno ne odlučite svakoga dana nositi kremu sa zaštitnim faktorom? To je prva točka obrane protiv starenja kože i ultimativni zaštitnik od sunca.

Clinique PeP Start Hydrorush Moisturizer SPF 50ml/239kn
Clinique PeP Start Hydrorush Moisturizer SPF 50ml/239kn

DAT ĆETE PRIRODNOM SUŠENJU KOSE ŠANSU

Vrijeme je da se suočite sa stvarnošću - vaša kosa je uništena. I kako ne bi bila od silnih vrućih aparata kojima je izložena. Ove godine joj dajte malo odmora i barem jednom tjedno se odlučite na prirodno sušenje. 

OTKRIT ĆETE PRAVO ZNAČENJE "BEAUTY SLEEPA"

Da, "beauty sleep" nije mit! Preko noći je vaša šansa da odmorite kosu, kožu, nokte i nemojte zanemarivati ovu priliku.

ORGANIZIRAT ĆETE SVOJU MAKEUP KOLEKCIJU (ILI JU BAREM BACITI)

Ako vaš ormarić sa šminkom imalo sliči našem, onda je to groblje i odlagalište korištenih proizvoda koji se samo gomilaju jedni na druge. U 2015. se obvežite da ćete držati svoju kolekciju urednom i da ćete na vrijeme bacati maskare i sjenila!