Makeup proizvodi u koje se uvijek isplati uložiti

| Beauty |

Od velikog broja različitih brendova, linija i novih inovacija, djevojke danas više ne znaju za što vrijedi, a za što ne vrijedi davati veliki novac. Upravo zato vam mi pomažemo u kreiranju savršene kozmetičke torbice sa svim proizvodima koji vam trebaju. Ako vas zanima u koju je šminku pametno uložiti - na pravom ste mjestu!

1. Tekući puder: Temelj je svakog dobrog make-upa i toplo preporučujemo da na njemu NE štedite. Ako puder kupujete u parfumerijama možete se konzultirati sa stručnim osobljem ili vizažistima koji tamo često rade, kako bi vam pomogli pri odabiru prave nijanse ili vas savjetovali oko najboljeg izbora za vas s obzirom na prikrivanje koje želite i ostale prednosti ovakvog proizvoda.

tekući puderi
Armani, YSL, Dior

2. Korektor: Vrijedi isto kao i za pudere. U parfumerijama svakako imate više opcija, a i netko od osoblja bi vam mogao pomoći oko formule i optimalne nijanse korektora (s kojom je jako lako pogriješiti!) koja vašoj koži odgovara.

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER
MAC PRO LONGWEAR CONCEALER

3. Rumenilo i bronzer: Skuplja rumenila i bronzeri lakše su teksture pa prema tome izgledaju jako glatko na koži. Također, lakše se nanose i razmazuju pa ih je vrlo lako stopiti s kožom te dobiti onaj prekrasan prirodni sjaj kakvog svi želimo! Velika koncentracija pigmenata dati će i dugotrajnije rezultate - biti će postojani cijeli dan i noć.

Guerlain, Bobbi Brown
Guerlain, Bobbi Brown

4. Ruževi za usne: Ruž za usta koji ćete koristiti svakodnevno odlična je investicija! Ruževi formule bolje kvalitete imaju veći broj njegujućih sastojaka pa će vaše usne biti hidratantne, zdrave i meke cijelog dana.

5. Make-up kistovi: Kvalitetni kistovi za šminkanje su esencijalni za svaku kozmetičku torbicu! Uložite u nekoliko kistova koje ćete koristiti svaki dan, poput kista za puder, rumenilo, sjenilo i tuš. Imajte na umu da ih treba redovito prati i pravilno ih njegovati.

Mac kistovi za šminkanje
Mac kistovi za šminkanje