Makeup proizvodi koji rade više štete nego koristi

| Beauty |

 Kada biste bilo kojem vizažistu dali uvid u svoju makeup torbicu i pitali ga što bi promijenilo - najvjerojatnije bi izbacio jednu od ove tri stvari (ili sve!). Ako vas zanima zašto ne vole korektor koji nudi potpuno prikrivanje ili čime bi zamijenili vaš bronzer, pročitajte u nastavku...

KOREKTOR S POTPUNIM PREKRIVANJEM

Svaki vizažist će vam uvijek reći da je manje - više. Pogotovo kad se radi o makeupu na koži. Neka koža diše i bude slobodna, a zabavan makeup ostavite za usne i oči. Vizažist će vaš full-coverage korektor zamijeniti nekim laganijim koji služi kao highlight na vašoj koži jer će tako izgledati prirodnije i lakše će se stopiti s kožom.

YSL Touche Éclat slogan edition
YSL Touche Éclat slogan edition

ŠLJOKASTI HIGHLIGHTER

Znamo da obožavate highlightere. I mi isto, krivi smo za to. Ali vizažisti će vam predložiti da odaberete prirodniji kremasti highlighter tako da izgleda što uvjerljivije na prirodnom sunčevom svijetlu.  

BRONZER

Ali ne bilo kakav bronzer...Vizažisti će uvijek predložiti da za svakodnevni look zamijenite svoj kompaktni bronzer onim tekućim ili kremastim. Ne samo što je brže za nanošenje, ali i puno prirodnije na danjem svijetlu. 

Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones
Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones