Make up kolekcija Karl Lagerfelda

| Beauty |

Jedno od osnovnih pravila svjetske haute couture scene glasi: apsolutno je nemoguće da nijedna kreacija stvorena u kreativnoj laboratoriju Karla Lagerfelda trendova prođe neopaženo.

Nakon suradnje s proizvođačem likovne opreme Faber Castell i genijalne kolekcije tenisica i sportske opreme kreirane u suradnji s kalifornijskim brendom Vans , kreativni direktor pariške kuće Chanel i jedan od najvećih modnih čarobnjaka današnjice oprobao se i u dizajniranju dekorativne kozmetike za australijski beauty brend ModelCo.

U teaseru na svom Instagramu, ModelCo se pohvalio fotografijom koja prikazuje dio makeup palete Kiss Me Karl, u okviru koje se nalazi čak 50 različitih proizvoda za lice, oči i usne, kao i četkica za nanošenje šminke inspiriranih Karlovom siluetom koju prepoznajemo po mini repu, kravati i tamnim naočalama za sunce.

Osim dizajna koji osvaja originalnošću, ova makeup kolekcija se odlikuju još jednim zanimljivim detaljem: u držače četkica i ostalih pomoćnih dodataka za šminkanje ugrađene su LED lampice kako biste šminku mogli pravilno i efikasno nanijeti u svakom trenutku pa čak i onda kad se nalazite u mraku noćnog kluba, muzičkog koncerta ili ljetne zabave.