M·A·C x Dita Von Teese ruž za usne stiže u prosincu!

| Beauty |

MAC x Dita Von Teese
MAC x Dita Von Teese

Popularni makeup brend M·A·C upravo je najavio još jednu suradnju s velikom poznatom zvijezdom! Ovoga puta riječ je o plesačici burleske Diti Von Teese koja je za M·A·C dizajnirala posebnu crvenu nijansu ruža (po kojoj je i poznata!) s njenim imenom urezanim u elegantno pakiranje. U M·A·C prodavaonice diljem svijeta ruž bi trebao stići 9. prosinca i prognoziramo da će se rasprodati brzinom munje...

Nijansa ruža opisana je kao vibrantno crvena, idealna za svaku "zavodničku dušu". U prošlosti, M·A·C je surađivao s velikim zvijezdama poput Rihanne, Miley Cyrus i prošlog mjeseca službeno imenovane Viva Glam ambasadorice - Ariane Grande. 

“Uvijek sam voljela M·A·C i ostala sam bliska s brendom punih 10 godina nakon naše zajedničke suradnje na M·A·C Viva Glam kampanji. M·A·C kozmetika slavi individualnost i podupire ljude koji se usuđuju biti drugačiji. Zahvalna sam na prilici da u suradnji s njima stvorim crvenu nijansu ruža sa svojim vlastitim potpisom. Moja M·A·C x Von Teese nijansa priziva glamur i samopouzdanje.", kaže Dita Von Teese.

MAC Lipstick

  • Von Teese  (Matte)
MAC x Dita Von Teese
MAC x Dita Von Teese