MAC proširio svoju Fix+ liniju s 5 novih limitiranih sprejeva

| Beauty |

MAC proširio svoju Fix+ liniju
MAC proširio svoju Fix+ liniju

 Definitivno jedan od esencijalnih proizvoda svih makeup artista na svijetu i beauty ovisnica (poput nas) bez sumnje je MAC-ov Fix+ sprej iz Prep+Prime linije. Ovaj, prije svega osvježavajući i hidratizirajući proizvod, već godinama je apsolutni must-have naših kozmetičkih torbica. Ovog ljeta, MAC nam je predstavio čak 5 novih, limitiranih Fix+ sprejeva koji će (vjerujte nam) oduševiti svaku Fix+ obožavateljicu!

Novi mirisi uključuju lavandu - savršenu za osvježavanje lica prije odlaska u krevet; yuzu - neodoljivi citrusni miris; krastavac - koji nevjerojatno umiruje kožu lica; ružu - klasični i romantični miris koji će se svidjeti svakoj djevojci i kokos - zamamnu tropsku poslasticu.

Svaku formula i dalje čini detoksikacijski zeleni čaj i umirujuća kamilica, ali i vitamini i minerali koji hrane kožu. U stvari, osim mirisa, ovi su sprejevi identični originalu. Idealni su za korištenje prije ili poslije nanošenja kompletne šminke ili pak tijekom dana kako biste osvježili kožu. Mi svoj Fix+ sprej volimo ponekad držati u hladnjaku za dodatnu osvježavajuću senzaciju na koži!

Požurite - ove limitirane arome biti će jako brzo rasprodane i (barem za sada) MAC ih neće uvrstiti u svoju stalnu kolekciju. Za sada ih još uvijek možemo nabaviti samo online, ali se nadamo da bi ovi ljepotani mogli uskoro stići i u naš zagrebački MAC!