MAC otvara još jednu trgovinu u Hrvatskoj!

| Beauty |

 

Svi znamo kako je MAC (Make-up Art Cosmetics) brend koji obožavaju make-up artisti diljem svijeta. Nakon što je otvorio svoje prvo prodajno mjesto u Hrvatskoj, u strogom centru Zagreba u Preobraženskoj ulici, drugo je prodajno mjesto otvorio u Splitu u Ilićevoj prolazu 1. No ono čemu smo se nadali jest još jedna trgovina - i dobit ćemo je!

"Drago nam je priopćiti vam kako MAC kozmetika otvara svoje drugo prodajno mjesto u Zagrebu! Na proljeće MAC će se otvoriti u Arena Centru te time otvoriti vrata trećeg dućana u Hrvatskoj. Više informacija uslijedit će u narednim mjesecima", piše u službenom priopćenju.

MAC je osmišljen kao destinacija za make-up vještinu, uslugu i edukaciju bez premca te mjesto na kojem se brend može u potpunosti doživjeti. U skladu s filozofijom brenda – “All Ages, All Races, All Sexes” – moći će se pronaći širok asortiman MAC proizvoda koji će odgovarati različitim tonovima kože, kao i mnoštvo boja za oči i usne te posljednje make-up inovacije. Tako možete pronaći točno ono što vam je potrebno za ostvarenje željenog make-up looka uz pomoć talentiranih i profesionalno osposobljenih make-up artista koji vam na prodajnom mjestu rado otkrivaju posljednje trendove, tehnike i make-up savjete.

Inače, MAC (Make-up Art Cosmetics) je vodeći brend profesionalne make-up kozmetike nastao 1984. godine u Torontu (Kanada) te je dio Estée Lauder kompanije. Popularnost brenda je planetarno porasla upravo zahvaljujući make-up artistima, modelima, fotografima te novinarima diljem svijeta koji obožavaju proizvode s MAC potpisom. Danas se prodaje u 96 zemalja u svijetu, a Hrvatska će se od proljeća moći ponositi s čak 3 trgovine.