MAC najavio kolekciju s potpisom Mariah Carey

| Beauty |

MAC Mariah Carey
MAC Mariah Carey

MAC je upravo objavio vijest o nadolazećoj Mariah Carey kolekciji! Ovog prosinca će na MAC websiteu biti dostupan “All I Want” ruž, a iduće godine će svjetlo dana ugledati i Mariah Carey Beauty Icon kolekcija koja će biti dostupna kod nas.

Evo što o kolekciji kaže Mariah Carey: “MAC je oduvijek bio moj omiljeni make up brand i oduševljena sam što imam priliku surađivati s njima. Ruž će biti dostupan u prosincu, baš u vrijeme blagdana! Nijansa “All I Want” je elegantna, sofisticirana i glamurozna. Što se tiče moje MAC Beauty Icon nadolazeće kolekcije za 2016.godinu samo ću vam reći da vas sigurno neće razočarati.”

“Mariah je pop i beauty ikona bez premca. Godinama smo je pratili s divljenjem i smatramo kako je sada u naponu snage. Ona zrači elegancijom, glamurom, sofisticiranošću, ali i humorom. Njen “All I Want” ruž je idealna blagdanska frosty nijansa, dok će njena Beauty Icon kolekcija biti sve ono na što pomislite kada razmišljate o MAC-u i Mariah.", kaže James Gager, kreativni direktor MAC-a.

MAC "All I Want" ruž
MAC "All I Want" ruž