MAC ipak ne dolazi u Kozmo

| Beauty |

Mac

Iako je tijekom današnjeg dana društvene mreže i domaće portale preplavila kriva vijest kako poznata kozmetička kuća MAC konačno dolazi na naše, hrvatsko tržište, Wall.hr saznaje kako ipak ništa od toga, barem zasad.

Naime, na Facebook stranicama drogerija Kozmo objavljena je fotografija "MAC u Kozmu" koju je odmah podijelilo i lajkalo nekoliko tisuća ljudi. Mnogi su se pitali je li moguće da MAC na naše tržište dolazi u ovom obliku i ne sa samostalnim prodajnim mjestom.

Iz Kozma saznajemo kako im sutra počinje akcija darivanja kupaca „Vikend ljepote“ u sklopu koje će kupcima kao jedan od poklona za kupnju poklanjati MAC proizvode. MAC će biti samo jedan od proizvoda poznatih kozmetičarskih marki koji će biti moguće dobiti kao proizvode.

Iz Kozma napominju kako se MAC-ovi proizvodi sutra neće moći kupiti. Ipak „prodaja MAC kozmetike u budućnosti nije isključena, jer Kozmo uvijek želi svojim kupcima omogućiti najbolju ponudu proizvoda“.

Možemo zaključiti da je Kozmo odradio jako dobar posao s ovom malom najavom koja je digla na noge sve ljubitelje ove kozmetičke kuće koji su vijesti dočekali s oduševljenjem. Ipak, sigurni smo kako na dolazak MAC kozmetike na naše tržište nećemo još dugo čekati, a do tada ćemo se zadovoljiti njihovim proizvodima kupljenim u inozemstvu.