MAC ima novu "Bronzer" kolekciju

| Beauty |

MAC Bronzer kolekcija

Od prije dva dana se u svim MAC dućanima može kupiti i ljetna „Bronzer” kolekcija puna vrućih nijansi za oči, usne, lice i tijelo. Ljeti kada ste preplanuli, bronzeri i sve s elementima brončanog praha jedini je prihvatljivi make up jer dodatno naglašava preplanulost, a za razliku od pretjeranog i prenaglašenog make-upa, idealno se uklapa u ljeto i "prirodnost" koju uglavnom ljeti njegujemo. 

MAC Bronzer kolekcija

Foiled sjenila vraćaju se u svježim, osunčanim nijansama, dok potpuno novi proizvod – Strobe Face Glaze oduševljava najljepšim ljetnim sjajem. Podignite svoju preplanulost na novi nivo s kolekcijom čije pakiranje će zablistati u svakoj kozmetičkoj torbici. Detalji kolekcije u nastavku. 

MAC Bronzer kolekcija

Foiled sjenila dolaze u četiri bogate metalik nijanse i pružaju dugotrajan sjaj. Koriste se za metalik svjetlucavi premaz, a ako namočite kist dobit ćete blistavi metalik efekt visokog sjaja (213 kn). 

Strobe Face Glaze za lice potpuno je novi proizvod koji licu daje svježi sjaj – bez obzira koristite li ga preko podloge ili na čistoj koži, ima laganu hidratantnu formulu koja se ne suši, a traje i do 12 sati. (254kn)              

Radiant Matte Bronzing puder - ovo je bronzer nove generacije koji, zahvaljujući prozračnim pigmentima i formuli bez talka, licu pruža predivan preplanuli efekt, a iako je mat, nipošto nije dosadan.(275kn)             

MAC Bronzer kolekcija

Dio kolekcije je i Medium Face Fan kist, odnosno meka i gusta četkica oblikovana za nanošenje bronzera i proizvoda za obraze. Svilenkastim dodirom savršeno će nanijeti vaš novi preplanuli ten. (399 kn)

Fix+ Bronzelite sprej -kultni sprej koji hidratizira i osvježava ovoga puta obogaćen je brončanim svjetlucavim česticama. Promućkajte ga i nanesite za preplanuli sjaj. (174kn)

Strobe Body Lotion in Bronzelite tijelu daje suptilan brončani sjaj, istovremeno hidratizirajući i zaglađujući vašu kožu. (326kn)

Tu su i ruževi i sjajila u brončanim bojama (185 kn).