Luksuzni YSL mat ruževi za usne

| Beauty |

YSL Beauté predstavlja novi ruž za usne, Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte. Istovremeno lagan i mat, ovaj ruž se jednostavno nanosi u slojevima za precizno dobivanje željene pokrivenosti. Ugodan je za cjelodnevno nošenje, a i odiše profinjenošću.

YSL Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte

Najprije je YSL Beauté predstavio The Slim, mat boja za usne koja u potpunosti prekriva, usnama dajući efekt kože, a sada je ta linija nadopunjena s novim članom - Rouge Pur Couture: The Slim Sheer Matte.  Za razliku od mnogih mat boja za usne, zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivenosti na koju se jednostavno nanose dodatni slojevi, ovaj je ruž lagan i ugodan za cjelodnevnu upotrebu.  

YSL Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte

The Slim Sheer Matte najbolji je izbor za suptilan izgled te vam pruža gladak završni efekt i osjećaj mekoće u 12 zadivljujućih nijansi (od crvene, ružičaste i narančaste preko bež i smeđe do ljubičaste) koje zajedno tvore savršenu liniju boja za usne, a osmislio ih je globalni YSL Beaute direktor ljepote Tom Pecheux. 

YSL Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte

Graciozan kao visoka potpetica, ruž The Slim Sheer Matte dolazi u novom srebrnom pakiranju po kojem se razlikuje od svoje kožnate verzije, The Slim, koja dolazi u zlatnoj boji. Pakiranje je poput ogledalca, što je posebice praktično prilikom nanošenja, a također izgleda elegantno dok ga vadite iz džepa ili torbice.

YSL Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte

Na fotografijama kampanje koje potpisuje David Sims sofisticirane, subverzivne i odvažne Zoë Kravitz i Edie Campbell isprva su od glave do pete odjevene u kožu, da bi zatim na sebi imale gotovo samo svoj ruž. Cijena ovog ruža je 290 kuna. 

YSL Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte