Otkrili smo tajnu savršeno baršunastog tena!

| Beauty |

Mat'Magique
Mat'Magique

Iako bi tako trebalo biti svaki dan, danas žene posebno dolaze do izražaja. L'Oréal Paris tijekom cijele godine brine da se žene osjećaju posebno i izgledaju besprijekorno.

Koliko puta vas je vaš savršeni make-up razočarao zbog tena koji se previše sjaji ili lošeg pudera s efektom maske na licu? Vjerujemo, prečesto. Na sreću svih žena, sada je tome kraj! Novi puder Mat'Magique iz L'Oréala Paris pružit će vam 12 sati baršunastog savršenstva na licu, bez neželjenog masnog sjaja. Njegova mikrobaršunasta tehnologija bazira se na ultraglatkim česticama koje su savršeno oružje protiv masnog sjaja i savršen saveznik u postizanju nježnog, baršunastog tena. Uz to, zahvaljujući laganoj, pjenastoj teksturi, ovaj je puder izuzetno ugodan na koži.

Zablistajte uz čaroban, mat ten. Isprobajte Mat'Magique. To je najbolji način da neželjenom masnom sjaju konačno postavite ultimatum. Kako bi vam današnji dan bio još posebniji, L'Oréal nagrađuje prvih 5 čitateljica s Mat'Magique puderom. Jedino što morate napraviti je poslati mail na info@wall.hr i napisati zašto ste sretni što ste žena. 

Natasha Poly za Mat'Magique
Natasha Poly za Mat'Magique