L'Oréal Paris predstavio revoluciju u bojenju kose

| Beauty |

Marijana Batinić i Antonija Blaće

Jeste li već otkrili najnoviji trend u bojanju kose? Svi smo čuli za trend ombre pramenova, a sada ih možete imati bez dugotrajnog sjedenja kod frizera i bez stresa za vaše financije. L'Oreal Paris predstavlja Préférence Wild Ombrés komplet za izradu ombre pramenova kod kuće. Dostupan u 3 nijanse – za svijetlo do tamno smeđu kosu, za tamno do srednje plavu kosu i za  svijetlo plavu do plavu kosu,  blistavi efekt postupnog nijansiranja moguće je vrlo lako postići.

Slojevito bojana kosa s tamnim korijenom i svijetlim vrhovima modni je hit već nekoliko sezona, stil koji su mnoge svjetske zvijezde odabrale kako bi zabljesnule u novom svjetlu. Osnovni dodatak za ultimativni moderni izgled, inspiriran najsjajnijim svjetskim zvijezdama su upravo ombre pramenovi. Sada možete u vlastitom domu stvoriti sjajan i slojevit izgled posvjetljujući samo vrhove kose za trajne rezultate. Ombre efekt izgleda jednako dobro na raspuštenoj, prirodnoj kosi, kao i kada je kosa skupljena u sofisticirani rep – za svaki dan ili za glamurozni večernji izlazak. Ravna, valovita ili kovrčava - L'Oréal Paris Preférénce Wild Ombrés vratit će svaku kosu u život i dati joj upečatljivi sjaj.

L'Oréal Paris Preférénce Wild Ombrés prve su isprobale naše poznate voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić te fashion bloggerica Isabella Rakonić koje su se odmah priklonile trendu ombre pramenova. Iako su njihove kose različitih tekstura, boja i dužina, svaka od djevojaka pronašla se u jednoj od Preférénce Wild Ombrés nijansa, a njihove su kose zablistale u samo par jednostavnih koraka.